ΤΟΠΙΚΑ

Τα τέλη χρήσης του ΣΥΔΙΣΑ Μαγνησίας

τα-τέλη-χρήσης-του-συδισα-μαγνησίας-23624

Από το Σύνδεσμο Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΣΥΔΙΣΑ) Νομού Μαγνησίας έγιναν γνωστά τα τιμολόγια τα οποία θα ισχύσουν το 2013 ως τέλη χρήσης στο ΧΥΤΑ Βόλου για τις βιομηχανίες, βιοτεχνίες και τους ιδιώτες

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΣΥΔΙΣΑ Νομού Μαγνησίας «το Δ.Σ. του Συνδέσμου στη συνεδρίαση της 20ης Νοεμβρίου 2012, έλαβε την υπ΄ αριθ 57/2012 απόφαση με θέμα Τέλη χρήσης ΧΥΤΑ βιομηχανιών βιοτεχνιών και ιδιωτών έτους 2013 και αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:

Καθορίζει τα τέλη χρήσης του ΧΥΤΑ του Π.Σ. Βόλου για τις βιομηχανίες, τις ιδιωτικές εταιρίες μεταφοράς απορριμμάτων, τις βιοτεχνίες και τους ιδιώτες που απορρίπτουν τα απορρίμματά τους με δικά τους μέσα στον ΧΥΤΑ

α) για τις βιομηχανίες, τις ιδιωτικές εταιρίες μεταφοράς απορριμμάτων και τους μεγάλους χρήστες στα 20,00 €/τόνο,

β) για τις μικρές βιοτεχνίες, ιδιώτες & λάσπες βιολογικών καθαρισμών Δήμων στα 12,00 €/τόνο.

γ) για τους ιδιώτες ή φυσικά πρόσωπα που μεταφέρουν με δικά τους μέσα μέχρι 500 κιλά, ογκώδη απορρίμματα ή μπάζα που προκύπτουν από μικροεργασίες οικιακής ανακαίνισης και μέχρι δύο φορές τον χρόνο, δεν καταβάλλεται τέλος.

Σημειώνεται πως τα τέλη χρήσης που χρεώνει ο ΣΥΔΙΣΑ για τα οργανικά απορρίμματα που απορρίπτουν στο ΧΥΤΑ Βόλου οι Δήμοι της Μαγνησίας παρέμειναν παγωμένα για το 2013, καθώς διατηρήθηκαν στο ύψος των 11 ευρώ τον τόνο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου