ΤΟΠΙΚΑ

Δεκάδες προσφορές αγάπης για το Σουρλίγκειο Γηροκομείο Καναλίων

δεκάδες-προσφορές-αγάπης-για-το-σουρλ-234172

Συγκινητική η στήριξη της τοπικής κοινωνίας στο Σουρλίγκειο Γηροκομείο Καναλίων, μεταφράζεται σε προσφορές τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης και χρηματικές δωρεές, προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες του Ιδρύματος.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Μητρόπολη Δημητριάδος, ευχαριστεί ονομαστικά για τις χρηματικές δωρεές τους: Παύλο Παπακυρίτση, Νικόλαο Μαντζίρη, Βασίλειο Λουκόπουλο, Μάριο Κόκκαλη, Ιωάννη Μαρμαρά, Γεώργιο Γκούρια, Αγλαΐα Καραγιώργου καθώς και τον Φυσιολατρικό Ομιλο Βόλου για την κατάθεση χρηματικού ποσού, όπως επίσης και την Διεθνή Ενωση Αστυνομικών της Τοπικής Διοίκησης Μαγνησίας, για την δωρεά ποσού υπέρ γευμάτων προς τους ηλικιωμένους.

Ευχαριστίες διατυπώνονται παράλληλα: «Στο Γυναικείο Αγροτουριστικό Συνεταιρισμό Πορταριάς για την χρηματική δωρεά εις μνήμην Μούτου Ζαφειρίας, φιλοξενούμενης του Ιδρύματος. Τον Σύλλογο Δικαστικών Υπαλλήλων για τις δωρεές εις μνήμην Παπαδήμου Βασιλικής, Αρβανίτη Γεώργιου και Χριστοδούλου Παντελή. Τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Μαγνησίας για την δωρεά εις μνήμην του συναδέλφου και φιλοξενούμενου του Ιδρύματος Μηλιόρδου Κωνσταντίνου. Τον Χήρα Αλέκο για την δωρεά εις μνήμην της μητέρας του και φιλοξενούμενης του Ιδρύματος και τον Λιάκο Ιωάννη για την δωρεά εις μνήμην της μητέρας του Αριστέας Λιάκου».

Παράλληλα το Σουρλίγκειο Γηροκομείο Καναλίων ευχαριστεί τοπικές επιχειρήσεις για την προσφορά τροφίμων. Επίσης τον Αστυνομικό Διευθυντή Λάρισας, Βασίλη Καραΐσκο για την προσφορά τροφίμων προς το Ιδρυμα, την Εταιρία Κοινωνικής Παρέμβασης και Πολιτισμού (ΕΚΠΟΛ) Περιφέρειας Θεσσαλίας για την δωρεά χρημάτων, το 1ο Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Βελεστίνου και τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Βόλου Προμηθέας για την δωρεά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.

Παράλληλα απευθύνονται ευχαριστίες στους: Αχιλλέα Δημόπουλο, Απόστολο Γουλιώτη, Αρη Αποστόλου, Ευανθία Χονδρονίκου, Βασιλική Παπανικολάου, Γεώργιο Μιχολίτση, Νίκο Παρασκευόπουλο και Σταυρούλα Δουλά «για τις δωρεές τροφίμων και ιματισμού».

Επίσης στην Λέσχη Εθελοντών Βόλου και τους Ζήση Παναγιώτη, Κοτσμανίδου Αναστασία, Τσάγανου Ελένη «για τις δωρεές παραϊατρικού υλικού και φαρμάκων», καθώς επίσης όλους τους «ανώνυμους πολίτες για τις δωρεές χρημάτων και τροφίμων προς το Σουρλίγκειο Ιδρυμα Καναλίων».

Στην ανακοίνωση του Ιδρύματος επισημαίνεται ότι «η συγκινητική συμπαράσταση όλων των ανωτέρω μας ενδυναμώνει για να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας εξασφαλίζοντας την εύρυθμη λειτουργία του Γηροκομείου μας και την προσφορά αγάπης, στοργής και ασφάλειας στους τροφίμους του».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου