ΤΟΠΙΚΑ

Δίπλα στο Ορφανοτροφείο και το Γηροκομείο η Αστυνομία

δίπλα-στο-ορφανοτροφείο-και-το-γηροκο-234098

Συνεχίζοντας τη δράση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ενόψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας συγκέντρωσε τρόφιμα και χαρτικά για το Φιλανθρωπικό Ιδρυμα «Ορφανοτροφείο Βόλου» και τη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «Γηροκομείο Βόλου» μετά από πρωτοβουλία του Τμήματος Τροχαίας Βόλου.

Τα είδη πρώτης ανάγκης δόθηκαν χθες στα δύο φιλανθρωπικά Ιδρύματα, προκειμένου καλυφθούν άμεσες και καθημερινές ανάγκες τους.

Τα είδη δόθηκαν σε μέλη των διοικητικών συμβουλίων των Ιδρυμάτων από τον διευθυντή Αστυνομίας Μαγνησίας Μιλτιάδη Αλεξάκη, ο οποίος συνοδευόταν από τον β’ υποδιευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας αστυνομικό υποδιευθυντή Γιώργο Ντιζέ και τον διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Βόλου Αθανάσιο Κουλούρη.

Τα στελέχη της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας εξέφρασαν θερμές ευχές στα διοικητικά συμβούλια των Ιδρυμάτων, αναγνωρίζοντας το σημαντικότατο έργο που προσφέρουν καθημερινά.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Ορφανοτροφείου Βόλου Κώστας Θεόδωρου έκανε λόγο για δράση που τιμά το Ιδρυμα και τα φιλοξενούμενα παιδιά του.

Ο κ. Θεόδωρου ευχαρίστησε από καρδιάς τα στελέχη της Αστυνομίας και τους ευχήθηκε καλή χρονιά και πάντα επιτυχίες στο ιδιαίτερα δύσκολο έργο που επιτελούν.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε και το Γηροκομείο Βόλου.

«Τους ευχαριστούμε, εκ μέρους των ηλικιωμένων μας, για την προσφορά τους αυτή και τους ευχόμαστε τα Χρόνια Πολλά για τις ημέρες που διανύουμε, με υγεία, οικογενειακή και προσωπική ευτυχία», αναφέρεται στην ανακοίνωσή του χαρακτηριστικά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου