ΤΟΠΙΚΑ

Σε εκδηλώσεις παραβρέθηκε ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος

σε-εκδηλώσεις-παραβρέθηκε-ο-αλέξανδρ-231112

Στον Βόλο βρέθηκε ο Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α – Προοδευτική Συμμαχία κ. Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος για μια σειρά εκδηλώσεων στις 17-19 Ιανουαρίου 2020.

Την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου, ο Βουλευτής παρευρέθηκε στην παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του τέως προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, Λάζαρου Γαϊτάνη, «Αρχαίων φωτοσκιάσεις» και «Θωριές σε φόντο γκρίζο».
Πλήθος κόσμου αγκάλιασε την εκδήλωση που ήταν αποτέλεσμα της δημιουργικής συνεργασίας των φορέων πολιτισμού της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού «Μαγνήτων Κιβωτός» με το Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου

Στη συνέχεια, ο Βουλευτής παρευρέθηκε στον ετήσιο χορό του Α.Σ. Ολυμπιακού Βόλου ενός ιστορικού συλλόγου με σημαντικές επιτυχίες και σταθερή παρουσία στα αθλητικά δρώμενα της πόλης και της χώρας και ευχήθηκε σε όλους και όλες Καλή αθλητική χρονιά.

Το Σάββατο 18 Ιανουαρίου, ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος παρακολούθησε τη συναυλία παραδοσιακής μουσικής “Στους δρόμους της μουσικής μας παράδοσης” που διοργάνωσε η Ηπειρώτικη Αδερφότητα Ν.Μαγνησίας. Ο Βουλευτής ανέφερε ότι «ο σύλλογος, που συμβάλλει σημαντικά στη διατήρηση των παραδόσεων και εθίμων της Ηπείρου και πλουτίζει πολιτισμικά την πόλη του Βόλου, μας έφερε ακόμα μια φορά κοντά στις μουσικές παραδόσεις της χώρας μας».

Ο κ. Μεϊκόπουλος βρέθηκε, στη συνέχεια, στον Αλμυρό για τον ετήσιο χορό και κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ενωσης Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Αλμυρού, όπου συνομίλησε και ευχήθηκε στον κόσμο της περιοχής. Η Ένωση, όπως είπε, «πάντα δραστήρια, με το θεσμικό της ρόλο δίνει σταθερά το παρόν σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο, προασπιζόμενη τα δικαιώματα των μελών της».

Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου, ο Βουλευτής παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις δύο συλλόγων με σημαντικό αποτύπωμα στην πολιτισμική ταυτότητα του Βόλου και μεγάλη συμβολή στη διατήρηση των παραδόσεων και εθίμων, συγκεκριμένα της Ένωσης Ποντίων και του Σύλλογος Θρακών Ν. Μαγνησίας. Σημείωσε ότι «η πολιτισμική μας κληρονομιά αποτελεί την παρακαταθήκη μας για τις επόμενες γενιές και γι’ αυτό οι δράσεις διάσωσης και ανάπτυξης της πολιτιστικής μας συνείδησης θα πρέπει να στηρίζονται έμπρακτα από όλους τους φορείς του τόπου».

Τέλος, ο Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία συμμετείχε στην εκδήλωση για την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΑΣ Ολυμπιακού Βόλου 1937 με πλήθος κόσμου από όλα τα αγωνιστικά τμήματα και γονείς αθλητών και αθλητριών.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης είχε τη χαρά να βραβεύσει τη νεαρή αθλήτρια του Ολυμπιακού Βόλου, Ελευθερία Στάμου, η οποία πήρε τη δεύτερη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης Εφήβων – Νεανίδων στην Αίγυπτο κάνοντας όλους υπερήφανους και ευχήθηκε καλή χρονιά με υψηλές αθλητικές αποδόσεις και διακρίσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου