ΑΛΜΥΡΟΣ

Διατάχθηκε κοινωνική έρευνα για το 39χρονο που τα έσπασε στον Αλμυρό

διατάχθηκε-κοινωνική-έρευνα-για-το-39χρ-230754

Κοινωνική έρευνα από τις κοινωνικές υπηρεσίες διατάχθηκε από την Εισαγγελία Βόλου για τον 39χρονο άνδρα, ο οποίος τα έσπασε στο σπίτι της γιαγιάς του στον Αλμυρό.

Ο 39χρονος φώναζε, έσπαγε αντικείμενα, εκσφενδόνιζε πράγματα, δημιούργησε φόβο και τρόμο σε συγγενικά του πρόσωπα. Μάλιστα, προχώρησε στις πράξεις αυτές ενώ μόλις πριν από περίπου δέκα μέρες είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 3 ετών και 2 μηνών για ενδοοικογενειακή απειλή, σωματική βλάβη και εξύβριση.

Το δικαστήριο του είχε δώσει τότε τη δυνατότητα η ποινή του να έχει αναστολή υπό τον όρο ότι δεν θα προσεγγίζει το σπίτι της γιαγιάς του. Εντούτοις, εκείνος παραβίασε τον όρο και προχθές το μεσημέρι προκάλεσε και νέο επεισόδιο. Εσπασε την τηλεόραση του σπιτιού, διατάραξε την ειρήνη της οικογένειάς του.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού και αστυνομικοί αναζήτησαν τον 39χρονο και τον συνέλαβαν την Τετάρτη το απόγευμα.

Η Εισαγγελία Βόλου παρήγγειλε μετά τη δίκη του ψυχιατρική εξέταση, η οποία ήταν καθαρή αλλά έδειξε ότι ο 39χρονος είναι εθισμένος στο αλκοόλ και χρειάζεται απεξάρτηση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου