ΤΟΠΙΚΑ

Στον Βόλο ο Γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ, Στυλιανός Κονταδάκης

στον-βόλο-ο-γραμματέας-οργανωτικού-τη-230246

Σε μια γεμάτη αίθουσα από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας υποδέχτηκε η ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας στα γραφεία της, τον Γραμματέα Οργανωτικού της ΝΔ κ. Στυλιανό Κονταδάκη, με αφορμή την διεξαγωγή του 5ου πανελλαδικού προσυνεδρίου που θα γίνει το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο «Imperial» στην Λάρισα, παρουσία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στη συνεδρίαση της ΝΟ.Δ.Ε.παραβρέθηκαν επίσης ο κ. Στέργιος Χυτούδης, Αν. Γραμματέας Οργανωτικού Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας και η κ. Κατερίνα Ονουφριάδου από το Γραφείο του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Βασικά αντικείμενα του προσυνεδρίου θα είναι ο πρωτογενής τομέας, οι μεταφορές, η αυτοδιοίκηση και η ευρυζωνικότητα, αντικείμενα που άπτονται άμεσα με την ανάπτυξη στην περιφέρεια της χώρας.

Μεταξύ άλλων θα συζητηθούν τρόποι επανεκκίνησης του πρωτογενούς τομέα, της γεωργίας και της κτηνοτροφίας, ώστε να γίνει πιο ανταγωνιστικός, να δημιουργήσει νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες και νέες θέσεις εργασίας και τελικά να συμβάλλει στην αναπτυξιακή προσπάθεια της χώρας.

Επιπλέον, θα τεθεί επί τάπητος η ολοκλήρωση των απαραίτητων υποδομών που θα συνδέσουν όλες τις περιοχές και θα συμβάλλουν στην προσέλκυση επενδύσεων, την ενίσχυση της οικονομικής δραστηριότητας και την τοπική και περιφερειακή ανάπτυξη.

Τέλος, θα εξετασθεί η διαμόρφωση ενός νέου θεσμικού πλαισίου για μια Αυτοδιοίκηση πιο δυναμική και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, που θα μπορεί να δίνει λύσεις στα προβλήματα κάθε περιοχής διεκδικώντας ό,τι χρειάζεται από την κεντρική κυβέρνηση αλλά χωρίς να περιμένει τα πάντα από αυτήν.

Η ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας καλεί όλους τους τοπικούς φορείς, επιχειρήσεις και ενεργούς πολίτες να συμμετάσχουν στις εργασίες του προσυνεδρίου, να εκφράσουν την άποψή τους σε έναν προσυνεδριακό διάλογο ή να έρθουν ως παρατηρητές. Ώρα προσέλευσης 10:30 και έναρξη των εργασιών 11:00 – 11:30.

Το προσυνέδριο γίνεται στο δρόμο προς το 11ο τακτικό συνέδριο που θα διεξαχθεί στις 16 και 17 Δεκεμβρίου στην Αθήνα.

Παράλληλα, ο κ. Κονταδάκης ανέφερε ότι το κόμμα βρίσκεται σε ετοιμότητα, όποτε κι αν γίνουν εθνικές εκλογές, καθώς διαθέτει ένα αξιόλογο και αξιόμαχο στελεχιακό δυναμικό. Εξέφρασε τέλος συγχαρητήρια στον πρόεδρο κ. Δημοσθένη Νταόπουλο αλλά και στα στελέχη της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας για τις δράσεις τους καθώς και την πίστη του ότι στις επόμενες εκλογές η Νέα Δημοκρατία θα πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, δηλαδή την αυτοδυναμία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου