ΤΟΠΙΚΑ

Γνωστοί σεφ στον Βόλο

γνωστοί-σεφ-στον-βόλο-229270

Στον Βόλο θα βρίσκονται την ερχόμενη εβδομάδα δύο κορυφαίοι σεφ, ο Στέλιος Παρλιάρος και ο Αλέξανδρος Παπανδρέου, για «Lurpak μαγειρέματα» υψηλών προδιαγραφών, που θα διαρκέσουν από την Τρίτη 21 έως το Σάββατο 25 Νοεμβρίου και θα πραγματοποιηθούν σε διάφορους χώρους της πόλης.

Οι δύο μετρ των νόστιμων γεύσεων, συμμετέχουν στην καμπάνια προώθησης του καλού φαγητού, με οδηγό την έμπνευση και το ταλέντο τους.

«Ζούμε σε μια χώρα που λατρεύει το καλό φαγητό και τη μαγειρική. Με τα μοναδικά υλικά που βγάζει ο τόπος μας και συνταγές που κρατάνε χρόνια, η ελληνική κουζίνα είναι πρώτα στην καρδιά μας και μετά στην κατσαρόλα μας. Αλλά το καλό φαγητό δεν είναι μόνο αυτό. Είναι η αγάπη που βάζουμε κάθε μέρα στο σπιτικό μας τραπέζι και το πάθος για μια μαγειρική που μπορεί να γίνει ακόμα πιο απολαυστική με τον πιο απλό τρόπο: Με μια κουταλιά Lurpak. Γι’ αυτό και γυρίζουμε όλη την Ελλάδα μαγειρεύοντας σε σπίτια καθημερινές συνταγές, προσθέτοντας την επιπλέον νοστιμιά που μόνο το Lurpak μπορεί να χαρίσει στα φαγητά ή τα γλυκά», υπογραμμίζουν οι εμπνευστές της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας.

Μαζί με τους δύο από τους αγαπημένους σεφ της Ελλάδας τον Στέλιο Παρλιάρο και τον Αλέξανδρο Παπανδρέου, το Lurpak έρχεται τώρα στον Βόλο «για να μαγειρέψει παρέα με ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο πάθος με εμάς. Το πάθος για καλό φαγητό. Γιατί μια κουταλιά Lurpak είναι αρκετή για να μεταμορφώσει το καθημερινό μας φαγητό σε μια ξεχωριστή εμπειρία γεύσης», επισημαίνεται από τους υπεύθυνους της συγκεκριμένης γευστικής πρωτοβουλίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου