ΤΟΠΙΚΑ

Φωτιά σε ξενοδοχείο στο κέντρο του Βόλου

φωτιά-σε-ξενοδοχείο-στο-κέντρο-του-βόλ-228565

Τεράστια φωτιά ξέσπασε σε ταράτσα ξενοδοχείου στο κέντρο του Βόλου, επί της Ιάσονος, με ισχυρές δυνάμεις να σπεύδουν άμεσα στο σημείο για την κατάσβεση της.

Μεγάλο κομμάτι της Ιάσονος είχε διακοπή από την αστυνομία, ενώ μέχρι και αυτή την ώρα, στο σημείο παραμένουν ισχυρές δυνάμεις για την αξιολόγηση της κατάστασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της πυροσβεστικής, η φωτιά ξεκίνησε από ένα μικρό χώρο στην ταράτσα του ξενοδοχείου, στο οποίο είχε κάποια μηχανήματα, με τη φωτιά να έχει μεγάλη ένταση αλλά ευτυχώς να μην επεκτείνεται. Από την φωτιά κάηκαν διάφορα στρώματα και ηλεκτρολογικός εξοπλισμός.

Με την άμεση επέμβαση πυροσβεστικής και αστυνομίας αλλά και του προσωπικού του ξενοδοχείου, οι θαμώνες φυγαδεύτηκαν άμεσα προς την έξοδο κινδύνου και έτσι δεν υπήρξε κάποιος εγκλωβισμός ή τραυματισμός.

Πελάτες του ξενοδοχείου, χαρακτηριστικά σημειώνουν στον taxydromos.gr, ότι η άμεση παρέμβαση των δυνάμεων αλλά και η ψυχραιμία του προσωπικού βοήθησε έτσι ώστε όλος ο κόσμος να βγει εκτός του καταλύματος χωρίς να κινδυνέψει στιγμή.

Τέλος, στο σημείο επιχείρησαν 20 πυροσβέστες και 7 οχήματα.

Δείτε φωτογραφίες:

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου