ΤΟΠΙΚΑ

Σύσκεψη ενημέρωσης γονέων για τον κίνδυνο των εξαρτήσεων

σύσκεψη-ενημέρωσης-γονέων-για-τον-κίν-227252

Το 4ο Γυμνάσιο Βόλου συμμετέχει στη δράση της Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Μαγνησίας, «Προστατεύω την Ελπίδα» η οποία έχει ως σκοπό τη θωράκιση των μαθητών απέναντι στον κίνδυνο κάθε είδους εξαρτήσεων.

Η δράση σκοπεύει στη διάνοιξη νέων δρόμων συνεργασίας γονέων και εκπαιδευτικών, στην ενίσχυση του γνωστικού τους υπόβαθρου για τους κινδύνους που απειλούν τους μαθητές και στη γνωριμία με ανθρώπους οι οποίοι μπορούν να σταθούν δίπλα τους και να βοηθήσουν στην επίτευξη του κοινού στόχου για την προστασία των παιδιών και κάθε παιδιού, από όλα τα πρόσωπα αυτής της μάστιγας .

Με αυτό το σκοπό, καλούνται οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριών της Α΄ τάξης του Σχολείου να συμμετάσχουν στη σύσκεψη η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Τρύφωνα, τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου και ώρα 17:00. Η διάρκειά της θα είναι δύο διδακτικές ώρες.

Στη σύσκεψη θα συμμετέχουν, επίσης ο Διευθυντής και οι Εκπαιδευτικοί του Σχολείου, ο Ψυχολόγος π. Σεβαστιανός Ζερβός ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Δημητριάδος, η Υπαστυνόμος Α’ Παγώνα Κυρίτση και ο Αρχιφύλακας Γεώργιος Σκόνδρας, ως εκπρόσωποι της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, η Προϊσταμένη του ΚΕΣΥ Μαγνησίας, Ελένη Λαδοπούλου, ο πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Βόλου κ. Ηλίας Κουτσερής, η Ψυχολόγος Ζωή Γώγου, Επιστημονικά Υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης «Πρόταση Ζωής» και η Ψυχολόγος Κλαίρη Κουτρουλή, Επιστημονικά Υπεύθυνη της Μονάδας Πρόληψης του ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου