ΤΟΠΙΚΑ

Απαραίτητο το στρατηγικό σχέδιο για τη στήριξη της νέας γενιάς

απαραίτητο-το-στρατηγικό-σχέδιο-για-τ-226479

Στην Πανθεσσαλική Συνδιάσκεψη ΟΝΝΕΔ, παρουσία του προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη, του πρόεδρου της οργάνωσης Κώστα Δέρβου, του υπεύθυνου επαρχιακού Θάνου Κολοβού καθώς και μελών της κεντρικής επιτροπής της ΟΝΝΕΔ, συμμετείχε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας Γιώργος Εμμανουηλίδης το προηγούμενο Σάββατο.

Ο κ. Γιώργος Εμμανουηλίδης, λαμβάνοντας τον λόγο στη Συνδιάσκεψη, μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής:
«Η ευθύνη της γενιάς μας είναι μεγάλη, καθώς εμείς θα καθορίσουμε τον πολιτικό βίο για τις επόμενες δεκαετίες, εμείς έχουμε την υποχρέωση να πούμε την αλήθεια στη γενιά μας έτσι ώστε να εμπιστευτούν οι νέοι τη πολιτική και τη παράταξή μας , καθώς είναι η μοναδική σοβαρή και αξιόπιστη δύναμη για να αναλάβει τα ηνία της χώρας. Οι νέες και οι νέοι σήμερα, στη πλειοψηφία τους, δεν έχουν ανάγκη να ταυτιστούν πολιτικά και ιδεολογικά, έχουν ανάγκη από βιοπορισμό, έχουν ανάγκη για εργασία. Θέλουν να προχωρήσουν τη ζωή τους και να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους. Παρόλο που σήμερα έχουμε νεολαία μορφωμένη, καταρτισμένη και ώριμη να ενταχθεί και να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο, έχουμε μία κοινωνία ανώριμη να την απορροφήσει και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που η φυγή στο εξωτερικό ή στην καλύτερη περίπτωση η εκ περιτροπής εργασία είναι μονόδρομος» σημείωσε επίσης ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας.

Σύμφωνα με τα όσα τόνισε ο κ. Εμμανουηλίδης, είναι απαραίτητο να υπάρξει ένα στρατηγικό πλαίσιο που θα δίνει κίνητρα, θα βοηθήσει τη νεανική επιχειρηματικότητα, θα επαναπατρίσει το ελληνικό εργατικό δυναμικό που σήμερα βρίσκεται εκτός χώρας, θα χρηματοδοτήσει την είσοδο νέων στον πρωτογενή τομέα και στον τουρισμό» για αυτό και όπως ανέφερε «προτεραιότητά μας είναι εργασία για τις νέες και τους νέους.

«Αν καταφέρουμε», συνέχισε, «να πείσουμε τη γενιά μας ότι εμείς μπορούμε να δώσουμε λύσεις, τότε είμαι σίγουρος πως τα ποσοστά της νέας δημοκρατίας στη νεολαία θα είναι εκπληκτικά Η δικιά μας γενιά στελεχών θα είναι οι ηγέτες της Ελλάδας του αύριο. Πρέπει από σήμερα να επικοινωνήσουμε το μήνυμα, ότι οι νέοι μπορούν ξαναφέρουν το χαμόγελο στους συμπολίτες μας. Όλοι μαζί ενωμένοι σήμερα από τη Θεσσαλία εκπέμπουμε μήνυμα νίκης για την παράταξή μας, μήνυμα αυτοδυναμίας
Εκπέμπουμε το μήνυμα ότι ο δικός μας αρχηγός, ο δικός μας νέος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας.» είπε καταλήγοντας ο κ. Εμμανουηλίδης.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως επίσης από της Μαγνησία τοποθετήθηκε και το μέλος της κεντρικής επιτροπής Γιάννης Μαμούρας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου