ΤΟΠΙΚΑ

Μπήκαν μπουλντόζες στην Καραμπατζάκη

μπήκαν-μπουλντόζες-στην-καραμπατζάκ-225868

Μπήκαν μπουλντόζες και εκσκαπτικά μηχανήματα στην Καραμπατζάκη στο πλαίσιο κατασκευής του έργου διάνοιξης και διαμόρφωσης των οδών Ζάχου και Καραμπατζάκη. Ηδη τα συνεργεία έχουν προχωρήσει στην αποξήλωση των πλακών του πεζοδρόμου στην Καραμπατζάκη, από την οδό Αναπαύσεως μέχρι και την Λ. Ειρήνης και στην παρούσα φάση εργάζονται συνεργεία της ΔΕΥΑΜΒ για την αντικατάσταση των σωληνώσεων ύδρευσης και αποχέτευσης.

Στο χώρο των εργασιών πραγματοποίησε σήμερα το πρωί αυτοψία ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, συνοδευόμενος από στελέχη της δημοτικής αρχής.

«Είμαστε στο επίμαχο σημείο που 10 οικογένειες θεωρούσαν ότι η πόλη είναι δική τους», είπε ο κ. Μπέος, αναφερόμενος στις αντιδράσεις που είχαν εκδηλωθεί για το έργο αυτό και πρόσθεσε πως ο ίδιος είναι δέκτης συγχαρητηρίων από τους πολίτες για το έργο.

Ο Δήμαρχος Βόλου τόνισε ότι μετά την ολοκλήρωση των εργασιών από την ΔΕΥΑΜΒ, σε 15 ημέρες ξεκινούν τα κυρίως έργα στη Ζάχου και στην Καραμπατζάκη για την ανάπλαση της περιοχής και επεσήμανε χαρακτηριστικά πως «θα είναι έργο ζωής και πνοής για όλη την πόλη που θα το χαρούμε όλοι. Μέχρι τώρα εδώ χαιρόντουσαν 10 οικογένειες που έκαναν ιδιοκτησία τους τον δρόμο».

Το διάστημα που θα εκτελούν εργασίες τα συνεργεία της ΔΕΥΑΜΒ, πριν δηλαδή την έναρξη του κυρίως έργου, η οδός Καραμπατζάκη θα λειτουργεί ως δρόμος ήπιας κυκλοφορίας και θα μπορούν να διέρχονται οχήματα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου