ΤΟΠΙΚΑ

To Deree στον Βόλο με εκδήλωση ανοιχτή για το κοινό

to-deree-στον-βόλο-με-εκδήλωση-ανοιχτή-για-το-225693

Το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου, το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος ξεκινά το 2020 με πρώτη στάση τον Βόλο, στο πλαίσιο των ενημερωτικών του εκδηλώσεων σε όλη την Ελλάδα, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε υποψήφιους φοιτητές, ­και τους γονείς τους, να ενημερωθούν για τις επιλογές σπουδών του.

Την 1η Φεβρουαρίου, τo Deree – The American College of Greece κάνει στάση στον Βόλο και απευθύνεται στους νέους που ενδιαφέρονται να προχωρήσουν σε υψηλού επιπέδου σπουδές, καθώς και τους γονείς τους.

Η εκδήλωση γνωριμίας θα πραγματοποιηθεί στο Domotel Xenia City Hotel, Πλαστήρα 1, στις 6 το απόγευμα. Παρόντες στην εκδήλωση θα είναι σύμβουλοι εγγραφών, καθηγητές, φοιτητές και απόφοιτοι, οι οποίοι θα παρουσιάσουν αναλυτικά τα πλεονεκτήματα των σπουδών στο Deree:

  • Τα 28 καινοτόμα ακαδημαϊκά προγράμματα που οδηγούν σε πτυχία με διπλή πιστοποίηση (NECHE, OU).Οι νέοι σπουδαστές έχουν στη διάθεσή τους μία πλούσια γκάμα από τις πιο σύγχρονες ειδικότητες, όπως Βιοϊατρικές Επιστήμες, Χρηματοοικονομικά, Ναυτιλιακά, Τουρισμός, Επικοινωνία, Ψυχολογία, Πληροφορική και Σχεδιασμός δικτύων, Περιβαλλοντικές επιστήμες, Γραφιστική, Διοίκηση επιχειρήσεων, Μάρκετινγκ, κ.ά.
  • Τις ποικίλες υποτροφίες και το πρόγραμμα οικονομικής στήριξης ύψους 4,7 εκατ. ευρώ που βοηθά τους νέους να στηρίξουν τις σπουδές τους.
  • Τις ευκαιρίες για σπουδές σε κορυφαία πανεπιστήμια διεθνώς, μέσω του προγράμματος StudyAbroad, αλλά και τη δυνατότητα πρακτικής άσκησης στην Ελλάδα και το εξωτερικό, σε πολυεθνικές εταιρείες-κολοσσούς.
  • Τη δυνατότητα παράλληλης φοίτησης στο Deree με τα ελληνικά ΑΕΙ/ΑΤΕΙ για ένα ακόμη πτυχίο ή μία υποειδίκευση (minor), από τις 51 διαθέσιμες στο Deree, που θα ενισχύσουν τις γνώσεις του φοιτητή.
  • Τη νέα πρωτοποριακή Αίθουσα Προσομοίωσης Χρηματοπιστωτικών Συναλλαγών (Simulated Trading Room), μοναδική στο είδος της στην περιοχή τής ΝΑ Ευρώπης, η οποία προσφέρει στους φοιτητές ένα ακόμα κορυφαίο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας.
  • Το διεθνές περιβάλλον σπουδών με περισσότερους από 3.500 φοιτητές από 72 χώρες που διδάσκονται σύμφωνα με το, παγκοσμίως αναγνωρισμένο, αμερικανικό μοντέλο σπουδών, ένα σύστημα που καλλιεργεί ολόπλευρα την προσωπικότητα κάθε φοιτητή.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή εδώ

Σχετικάμετο Deree – The American College of Greece

Το Deree αποτελεί μία από τις τρεις εκπαιδευτικές μονάδες του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος. Προσφέρει 28 σύγχρονα προπτυχιακά προγράμματα bachelor, αναγνωρισμένα από τον αμερικανικό οργανισμό NECHE (New England Commission of Higher Education) και πιστοποιημένα από το OU (Open University) του Ηνωμένου Βασιλείου. Ταπρογράμματαπροσφέρονταιμέσωτωντριώνσχολώντου Deree: School of Business and Economics, School of Liberal Arts and Sciences, Frances Rich School of Fine and Performing Arts. Επιπλέον, μέσω της μεταπτυχιακής σχολής του Deree, προσφέρονται 7 προγράμματα master στους τομείς της Ψυχολογίας, της Επικοινωνίας, της Εκπαίδευσης και της Επιστήμης Δεδομένων.

Σχετικά με το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος

Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος είναι ένας ιδιωτικός, μη κερδοσκοπικός εκπαιδευτικός οργανισμός με ιστορία 145 ετών. Αποτελείται από τρεις εκπαιδευτικές μονάδες: το γυμνάσιο, λύκειο και IB Pierce, το Deree – που προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, και το Alba Graduate Business School. Στο πλαίσιο της αποστολής του να παρέχει ίσες ευκαιρίες πρόσβασης στην εκπαίδευση, το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος προσφέρει ετησίως περισσότερα από 6 εκατ. ευρώ σε υποτροφίες και προγράμματα οικονομικής στήριξης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου