ΛΑΡΙΣΑ

Βράβευση αριστούχων μαθητών

βράβευση-αριστούχων-μαθητών-225255

Σήμερα Παρασκευή 20 Νοεμβρίου η εκδήλωση της Eurobank στη Λάρισα

Δεκαπέντε αριστούχοι απόφοιτοι σχολείων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από το Βόλο, τη Νέα Ιωνία, το Βελεστίνο και την Αγχίαλο συγκαταλέγονται μεταξύ των αριστούχων από τη Θεσσαλία που θα βραβευτούν από τη Eurobank σε ειδική εκδήλωση.

Η Eurobank υλοποιεί για 13η συνεχή χρονιά το Πρόγραμμα επιβράβευσης αριστούχων αποφοίτων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία».

Το φετινό Πρόγραμμα συνεχίζεται σήμερα Παρασκευή 20 Νοεμβρίου, με εκδήλωση στη Λάρισα και τη βράβευση 63 αριστούχων απόφοιτων από σχολεία των Νομών Καρδίτσας, Λάρισας, Μαγνησίας και Τρικάλων. Στην ίδια εκδήλωση θα βραβευθεί και ένας απόφοιτος Λυκείου του νομού Χίου που φοιτά στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο «Larissa Imperial», Φαρσάλων 182, στις 6.30 μ.μ.

«Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» ξεκίνησε το 2003 και πραγματοποιείται με την υποστήριξη του υπουργείου Παιδείας, Ερευνας και Θρησκευμάτων. Το πρόγραμμα έχει βραβεύσει συνολικά 14.845 αριστούχους μαθητές και έχει αναδειχθεί σε ένα θεσμό με μεγάλη αναγνώριση από την εκπαιδευτική κοινότητα, τους καθηγητές, τους μαθητές και τους γονείς τους, σε όλη την Ελλάδα.

Στο πλαίσιο του προγράμματος η Eurobank βραβεύει κάθε χρόνο τους αριστούχους αποφοίτους μαθητές με τον υψηλότερο γενικό βαθμό πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ο οποίος είναι πάνω από 18, σε κάθε ένα από τα 1.550 Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια που λειτουργούν στην Ελλάδα. Η επιβράβευση του κάθε αριστούχου συνοδεύεται από το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ.

Επί 13 συνεχή χρόνια, το Πρόγραμμα «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» στέκεται δίπλα στους νέους και αποδεικνύει τη συνέπεια της Τράπεζας για σταθερές σχέσεις, τόσο με τους πελάτες και συνεργάτες της, όσο και με την κοινωνία στο σύνολό της.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου