ΤΟΠΙΚΑ

Σε Βόλο και Βελεστίνο ο Π. Καμμένος

σε-βόλο-και-βελεστίνο-ο-π-καμμένος-223837

Ενημερώθηκε για τις δυνατότητες και τα προβλήματα στην 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών και την 1η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού

Επίσκεψη αστραπή σε Βόλο και Στεφανοβίκειο και συγκεκριμένα στην 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών και την 1η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού, πραγματοποίησε χθες το μεσημέρι, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Πάνος Καμμένος. Η διπλή επίσκεψη στη Μαγνησία, εντάσσεται στο πλαίσιο των περιοδειών που πραγματοποιεί ο κ. Καμμένος, στο σύνολο των στρατοπέδων της χώρας, προκειμένου να καταγράψει την επιχειρησιακή τους ετοιμότητα και τις δράσεις τους αλλά και ενδεχόμενα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Η επίσκεψη του κ. Καμμένου έγινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο υπουργός ήρθε στο Βόλο με ελικόπτερο και προσγειώθηκε εντός του στρατοπέδου Γεωργούλα. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις απαγόρευαν ακόμη και την προσέγγιση του στρατοπέδου, με τον υπουργό να μένει μακριά από δημοσιογράφους και τηλεοπτικές κάμερες. Τόσο η άφιξη όσο και η αναχώρησή του έγινε με ελικόπτερο τύπου Χιούι.

Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ και τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Βασίλειο Τελλίδη, παρέστη στην Τελετή Απονομής Πολεμικής Σημαίας που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ανορθόδοξου Πολέμου (ΚΕΑΠ) στη Ρεντίνα και απένειμε τα πτυχία στους απόφοιτους του 98ου Σχολείου Καταδρομών.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκε την 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών στο Βόλο, όπου μεταξύ άλλων κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των τριών Πεζοναυτών, που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής ασκήσεως τον Οκτώβριο του 2014, ενώ αμέσως μετά επισκέφθηκε την 1η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας όπου του έγινε επίσημη ενημέρωση για την αποστολή της 1ης ΤΑΞΑΣ και παρακολούθησε δραστηριότητές της.

Μάλιστα στο πλαίσιο της παραμονής του στην ΤΑΞΑΣ ο κ. Καμμένος ανέβηκε σε apache και στη μικρή σε διάρκεια πτήση που έκανε κατάλαβε πολλά για τις δυνατότητες του συγκεκριμένου τύπου ελικοπτέρου.

Ο κ. Καμμένος ενημερώθηκε για τις δράσεις και δυνατότητες της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών στο Βόλο

: Κατά την άφιξή του στην 1η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού στο Στεφανοβίκειο

Στην 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών στο Βόλο, κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των τριών Πεζοναυτών, που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής άσκησης το 2014

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου