ΤΟΠΙΚΑ

Χαλάει ο καιρός

χαλάει-ο-καιρός-223680

Ερχονται βροχές και πτώση της θερμοκρασίας από την ερχόμενη εβδομάδα

Αλλάζει σταδιακά από τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας το σκηνικό του καιρού με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας, που διαδέχονται την ανοιξιάτικη διάθεση των τελευταίων ημερών.

Μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο Φάνης Τακούδης, υπεύθυνος του Μετεωρολογικού Σταθμού «Αλέξανδρος Τακούδης», υπογραμμίζει ότι «θα υπάρξει επιδείνωση του καιρού, αλλά δεν θα συνοδεύεται από έντονα φαινόμενα, τουλάχιστον για τη Μαγνησία».

Συγκεκριμένα, ο καλός καιρός θα διατηρηθεί έως και αύριο Κυριακή, ενώ από τα ξημερώματα της Δευτέρας αναμένονται βροχές, οι οποίες δεν θα έχουν, ωστόσο, έντονα χαρακτηριστικά. Την Τρίτη, αντίστοιχα, θα σημειωθεί συννεφιά και τοπικές βροχοπτώσεις κατά διαστήματα, κυρίως στις ορεινές περιοχές.

Την Τετάρτη ο καιρός θα διατηρηθεί σε ικανοποιητικά επίπεδα τις πρωινές ώρες, ενώ μετά το μεσημέρι, κατά τις βραδινές ώρες και μέχρι την Πέμπτη το μεσημέρι αναμένονται βροχοπτώσεις, οι οποίες θα σημειωθούν λόγω του βαρομετρικού χαμηλού που θα επηρεάσει την περιοχή της Μαγνησίας.

Τα μετεωρολογικά δεδομένα δείχνουν ότι οδεύουμε πλέον προς τη χειμερινή περίοδο, γεγονός το οποίο επιβεβαιώνεται και από την πτώση που θα σημειωθεί στο θερμοκρασία την ερχόμενη εβδομάδα. Σύμφωνα με την πρόβλεψη του ΜΣ «Αλέξανδρος Τακούδης», οι τιμές της θερμοκρασίας θα κυμανθούν μεταξύ 16 και 17 βαθμών Κελσίου, την ερχόμενη εβδομάδα.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου