ΤΟΠΙΚΑ

Επίσκεψη Μαραβέγια στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας

επίσκεψη-μαραβέγια-στη-διεύθυνση-αστ-222998

Επίσκεψη στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας πραγματοποίησε χθες ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, ο οποίος ενημερώθηκε για τη λειτουργία των αστυνομικών υπηρεσιών από τον Διευθυντή κ. Μιλτιάδη Αλεξάκη και τους διοικητές των τμημάτων.

Η συζήτηση ανάμεσα στους κ.κ. Μαραβέγια και Αλεξάκη επικεντρώθηκε στην πανδημία και στις αυξημένες αρμοδιότητες της Ελληνικής Αστυνομίας για την προστασία της δημόσιας υγείας και τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού. Επίσης, συζητήθηκε η πορεία των εμβολιασμών, που αποτελούν το μεγάλο «όπλο» για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης. Όπως ενημερώθηκε ο βουλευτής, το 80% του προσωπικού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας είναι εμβολιασμένο, ενώ το 6% έχει νοσήσει.

Ο κ. Αλεξάκης σημείωσε ότι η πανδημική κρίση έχει επηρεάσει σε αρκετά μεγάλο βαθμό την επαρκή στελέχωση της Διεύθυνσης, με αποτέλεσμα η παροχή υπηρεσιών να καθίσταται δυσχερής. Επισημάνθηκε, πάντως, ότι υπάρχει επάρκεια υγειονομικού υλικού για τη διασφάλιση της υγείας των εργαζομένων στις αστυνομικές υπηρεσίες.

Τέλος, τονίστηκε η σημασία του υγιούς και ήρεμου εργασιακού περιβάλλοντος για την αποτελεσματικότερη συνεργασία και συνεννόηση μεταξύ των στελεχών της Διεύθυνσης Αστυνομίας.

Ο βουλευτής συνομίλησε επίσης με τον κ. Αθανάσιο Καλαμπόκα, υποδιευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, τον κ. Διαμαντή Καρβέλη, διοικητή της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, τον κ. Αθανάσιο Κουλούρη, διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Βόλου, τον κ. Αργύρη Διχτά, υποδιοικητή του Α.Τ. Βόλου, πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας και τακτικό μέλος του Ανώτατου Συμβουλίου Μεταθέσεων.

Τέλος, ο κ. Μαραβέγιας επισκέφθηκε το προσωπικό στα γραφεία του αστυνομικού μεγάρου, όπως στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών, στο Γραφείο Εγκληματικών Ερευνών, στο Κέντρο R/T (100), στη Γραμματεία και σε άλλες υπηρεσίες, προκειμένου να εκφράσει τις πιο ειλικρινείς ευχές του για τη νέα χρονιά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου