ΤΟΠΙΚΑ

Ανατροπή νταλίκας στην Π.Ε.Ο Βόλου – Φαρσάλων πριν λίγη ώρα

ανατροπή-νταλίκας-στην-π-ε-ο-βόλου-φα-2207

Τροχαίο ατύχημα με ανατροπή νταλίκας σημειώθηκε γύρω στις 17:07 στην Παλαιά Εθνική Οδό Βόλου – Φαρσάλων στο ύψος του Κοκκινόβραχου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τροχαίο σημειώθηκε σε δεξιά στροφή του δρόμου, όταν άγνωστο για ποιο λόγο ακριβώς ο οδηγός του φορτηγού, ηλικίας περίπου 45 ετών, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του.

Το αποτέλεσμα ήταν το όχημά του, το οποίο μετέφερε κονσέρβες, να εκτραπεί αριστερά σε σχέση με την πορεία του και να ανατραπεί. Όταν έφθασαν στο σημείο πυροσβέστες και αστυνομικοί, το όχημα ήταν ακινητοποιημένο στο πλάι από την πλευρά του οδηγού.

Ευτυχώς, σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός δεν τραυματίστηκε αλαφρά. Παρελήφθη από πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων για παροχή πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Λάρισας γιατί διαγνώστηκε με κάταγμα στο χέρι.

Στον τόπο του ατυχήματος έσπευσαν πέντε πυροσβέστες με δύο οχήματα από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Δρυμών και δυο πυροσβέστες με ένα όχημα από την Πυροσβεστική Φαρσάλων για παροχή βοήθειας.

Το Τμήμα Τροχαίας Βόλου συνεχίζει την προανάκριση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου