ΒΟΛΕΪ

Δεύτερη νίκη των ανδρών του ΑΣ ΑΡΓΩ

δεύτερη-νίκη-των-ανδρών-του-ασ-αργω-220376
Στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής κατηγορίας βόλεϊ
Για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος β’ εθνικής κατηγορίας , ο ΑΣ ΑΡΓΩ επικράτησε χθες στο κλειστό ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ του ΑΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ με 3-1 σετ.
Στο 1ο σετ η ΑΡΓΩ είχε σταθερό προβάδισμα και έφτασε στο 23-20, η ομάδα του Τύρναβου έφερε το παιχνίδι στο 24-24, αλλά πιο ψύχραιμη η Βολιώτικη ομάδα στο τέλος, έκανε το 1-0.
Στο 2ο σετ οι δύο ομάδες πήγαιναν μαζί στο σκορ μέχρι το 22-20, απανωτά λάθη για την ΑΡΓΩ έδωσαν την ευκαιρία ΣΤΗΝ πιο αποφασιστική ΑΚΑΔΗΜΙΑ να ισοφαρίσει σε 1-1.
Στα επόμενα δύο σετ η ΑΡΓΩ με πολύ καλή απόδοση και προβάδισμα από την αρχή , διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
Ο προπονητής της ομάδας χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του, οι οποίοι αντεπεξήλθαν με απόλυτη επιτυχία, ενώ αξιοσημείωτη ήταν η απόδοση του Γιάννη Δρακάκη που κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα .
«Ηταν μια καλή νίκη για μας απέναντι σε μία πολύ μαχητική ομάδα που παίζει χωρίς άγχος και μας δυσκόλεψε αρκετά σήμερα. Ήμασταν σαφώς καλύτεροι από το πρώτο παιχνίδι, αλλά έχουμε ακόμη πολλά πράγματα να διορθώσουμε στο νεανικό ρόστερ που διαθέτει η ομάδα. Περιμένουμε και την επάνοδο των τραυματιών που θα βοηθήσουν σημαντικά να συμπληρώσουμε κάποια κενά που έχουμε» δήλωσε ο προπονητής της ΑΡΓΟΥΣ Σπύρος Γεωργουλάς
Τα σετ: 28-26,22-25,25-20,25-20
ΑΣ ΑΡΓΩ: (Γεωργουλάς) Ιτούδης ,Φουρκιώτης,Αναστασιάδης,Σίμος, Σκευοφύλαξ,Δρακάκης, Φιλιππίδης,Λημνιώτης, Πασχαλίδης, Βλότσος
ΑΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ:Καμπότης, Πάνας, Καλακάλας, Παπανικολάου, Πατσιαβούρας, Λίλη, Καμβούκος, Χριστόνικος, Ραούλης, Μαυρουδής.
Διαιτητές του αγώνα: Μαλλιάρα Κ, Τόκα Αικ, Μακρυγιάννη Θ.
AΝΑΛΥΤΙΚΑ ΌΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:
Φ.Σ.ΛΑΜΙΑΣ-Ε.Α.ΛΑΡΙΣΑΣ 0-3 ΣΕΤ
Σ.Φ.Φ.Α.ΑΜΙΛΛΑ- Α.Ε.ΛΑΡΙΣΑΣ 0-3 ΣΕΤ
ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ – Α.Ο.ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 3-1 ΣΕΤ
Σ.Π.Α . ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ- Α.Σ.ΔΩΡΙΔAΣ 3-0 ΣΕΤ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 6β
ΑΕ ΛΆΡΙΣΑΣ 6β
ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ 6β
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 3β
ΕΑ ΛΆΡΙΣΑΣ 3β
ΦΙΛ. ΛΑΜΙΑΣ 0β
ΑΜΙΛΛΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 0β
ΑΣ ΔΩΡΙΔΑΣ 0β

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου