ΤΟΠΙΚΑ

Υλοποιείται με ταχύτατους ρυθμούς η μεγάλη επένδυση στα Καλά Νερά

υλοποιείται-με-ταχύτατους-ρυθμούς-η-μ-219082

Την μεγάλη τουριστική επένδυση που υλοποιείται στα Καλά Νερά Μαγνησίας επισκέφθηκε σήμερα ο βουλευτής Μαγνησίας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος. Με το ξεμπλοκάρισμα της επένδυσης ύψους 15.000.000 ευρώ είχε ασχοληθεί έντονα την τελευταία διετία ο βουλευτής Μαγνησίας.

Αμέσως μετά την επίσκεψη του, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Με αφορμή την επίσκεψη του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Αυγενάκη στο Νότιο Πήλιο, είχα την ευκαιρία να επισκεφθώ το εργοτάξιο της μεγάλης τουριστικής επένδυσης στα Καλά Νερά Μαγνησίας, όπου με περίμενε ο επικεφαλής μηχανικός του έργου κ.Παναγιώτης Τσούσης.

Η ικανοποίηση είναι μεγάλη διότι κατάλαβα στην πράξη ότι επιτέλους γίνονται ιδιωτικές επενδύσεις και στην Μαγνησία. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για την μεγαλύτερη επένδυση που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα. Μεγαλύτερη ικανοποίηση προκαλεί το γεγονός ότι οι επενδυτές είναι αυτοδημιούργητοι Βολιώτες που φέρουν στον τόπο τους χρήματα που απόκτησαν σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Η επένδυση που ξεκίνησε λίγο πριν τα Χριστούγεννα προχωράει με πολύ ικανοποιητικούς ρυθμούς και αφορά ξενοδοχειακό συγκρότημα πλήρως προσαρμοσμένο στο πηλιορείτικο περιβάλλον (100 δωματίων), το οποίο θα δώσει 60 μόνιμες θέσεις εργασίας και θα φέρει στην περιοχή τουρίστες υψηλότατου εισοδήματος αφού δημιουργείται και κέντρο ιστιοπλοΐας με 60 ιστιοπλοϊκά σκάφη. Αυτός είναι ο τουρισμός που θέλουμε στην Μαγνησία. Υψηλού εισοδήματος με σεβασμό στο περιβάλλον και τον τοπικό πολιτισμό, από τα οποία θα κερδίζει η τοπική κοινωνία και πλήθος ντόπιων επαγγελματιών.

Αναλογίζομαι, ότι άξιζε τον κόπο ο αγώνας για δύο ολόκληρα χρόνια και η συνεργασία – πολλές φορές όχι ανέφελη – με πέντε Υπουργεία, επτά Γενικούς Γραμματείς και πλήθος Υπηρεσιακών Παραγόντων. Άξιζε τον κόπο γιατί ξεκίνησε μία επένδυση βαλτωμένη για έξι ολόκληρα χρόνια. Εφόσον αυτή η επένδυση ξεκίνησε και άλλες μπορούν να ακολουθήσουν.

Είμαι πλέον πεπεισμένος, αγαπητοί συμπολίτες, ότι ο μόνος δρόμος για να βγούμε οριστικά από την κρίση είναι η αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων της Μαγνησίας και η προσέλκυση νέων επενδύσεων για την δημιουργία καλά αμειβόμενων θέσεων εργασίας. Επενδύσεις που θα σέβονται τους νόμους και το περιβάλλον, στις οποίες θα επενδύονται πραγματικά κεφάλαια του ιδιωτικού τομέα και θα δημιουργούν πλούτο στον τόπο μας.

Είναι ο μόνος δρόμος! ».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου