ΤΟΠΙΚΑ

Αχ. Μπέος: «Είμαστε δίπλα στους δημότες»

αχ-μπέος-είμαστε-δίπλα-στους-δημότες-218052

Ανακοίνωσε τα καλά νέα για το Δικαστικό Μέγαρο και δεσμεύτηκε για ακόμη περισσότερα έργα προς όφελος της πόλης – Ο μικρός Αχιλλέας ο ένας τυχερός, που βρήκε το φλουρί

Τα ευχάριστα νέα, που συνόδευσαν την είσοδο της νέας χρονιάς, την έναρξη δηλαδή των διαδικασιών για την ανέγερση στον Βόλο σύγχρονου Δικαστικού Μεγάρου, όπως συμφωνήθηκε λίγες ώρες νωρίτερα στο Υπουργείο Δικαιοσύνης στην Αθήνα, ανακοίνωσε επίσημα στους δημότες ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, στη διάρκεια της χθεσινής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Ξενία Βόλου για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της πλειοψηφούσας παράταξης του δημοτικού συμβουλίου «Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική».

«Ο Βόλος θα αποκτήσει ένα νέο Δικαστικό Μέγαρο. Ετυχε κι αυτό στη σημερινή δημοτική αρχή γιατί αγαπάμε τον τόπο μας και πασχίζουμε γι’ αυτόν. Εργα που εκκρεμούσαν επί δεκαετίες δρομολογούνται. Ο Βόλος γύρισε σελίδα. Κοιτάμε μπροστά. Εχουμε ήδη κάνει πολλά και θα κάνουμε περισσότερα», είπε στον χαιρετισμό του ο οικοδεσπότης της βραδιάς ο οποίος προσήλθε στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα χειροκροτούμενος από στελέχη, φίλους της παράταξης και απλούς δημότες.

Ο κ. Μπέος διαβεβαίωσε τους παριστάμενους και τους δημότες ότι η δημοτική αρχή βρίσκεται στο πλευρό των πολιτών. «Είμαστε δίπλα σας ως δημοτική αρχή. Ο,τι χρειαστείτε να γνωρίζετε ότι το γραφείο δημάρχου είναι ανοιχτό κάθε απόγευμα για όλους. Εχουμε πολλά να κάνουμε και να εγκαινιάσουμε», ανέφερε.

Νωρίτερα, ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά, υγεία και ευτυχία και ειδικά στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δημητριάδος Ιγνάτιο που ευλόγησε και φέτος την πίτα της παράταξης απηύθυνε θερμές ευχές και για τη ονομαστική του γιορτή.

Ο Σεβασμιώτατος με τη σειρά του ευχήθηκε καλή και ευλογημένη χρονιά και στα στελέχη της δημοτικής αρχής ενότητα, σύνεση και σοφία για να λαμβάνουν τις σωστές αποφάσεις για τον τόπο.

Τα κομμάτια της πίτας μοίρασε ο κ. Μπέος στους συνεργάτες του, αλλά και στον γιο του Αχιλλέα που μάλιστα ήταν ο ένας από τους δύο τυχερούς που βρήκε το φλουρί και κέρδισε τη μία χρυσή λίρα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου