ΤΟΠΙΚΑ

Σχολή επιχειρηματικότητας στον Βόλο με τη στήριξη της ΑΝΕΒΟ

σχολή-επιχειρηματικότητας-στον-βόλο-216755

Στο χρονικό διάστημα από 4 έως 8 Δεκεμβρίου έρχεται στον Βόλο η σχολή επιχειρηματικότητας με την επωνυμία Think Young, ένας θεσμός που έχει βοηθήσει πάνω από 300 νέους να έρθουν ένα βήμα πιο κοντά στην υλοποίηση της επιχειρηματικής τους ιδέας και που στην πόλη μας υποστηρίζεται από την Αναπτυξιακή Εταιρία του Δήμου Βόλου (ΑΝΕΒΟ) και γίνεται με την χρηματοδότηση του Ιδρύματος της Coca-Cola (The Coca-Cola Foundation) και της Coca-Cola στην Ελλάδα, που έχει δεσμευτεί να επενδύει σε προγράμματα που δημιουργούν επαγγελματικές ευκαιρίες για τους νέους της χώρας μας.

Η Think Young είναι μια διεθνής μη κερδοσκοπική οργάνωση, η οποία έχει υλοποιήσει περισσότερες από 30 σχολές επιχειρηματικότητας παγκοσμίως και στοχεύει στην ενίσχυση του νεανικού επιχειρείν, δίνοντας μια διέξοδο στους νέους έτσι ώστε να συνεχίσουν να πιστεύουν και να παλεύουν για ένα καλύτερο μέλλον.

Κατά την διάρκεια της Σχολής, οι επίδοξοι επιχειρηματίες θα χωριστούν σε ομάδες, ώστε να εμπνευστούν και να οργανώσουν το δικό τους business plan. Με την ολοκλήρωση της εκπαιδευτικής εβδομάδας, οι συμμετέχοντες θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους στην κριτική επιτροπή, η οποία θα αναδείξει τη νικήτρια ομάδα.

Οι συμμετέχοντες, καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος της Σχολής, θα συνεργαστούν με επιτυχημένους επιχειρηματίες που θα τους καθοδηγήσουν αλλά και θα μοιραστούν τα μυστικά επιτυχίας τους μαζί τους.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη Σχολή Επιχειρηματικότητας στον Βόλο, μπορούν να επισκεφθούν το www.entrepreneurshipschool.com και να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα

Tο Entrepreneurship School διοργανώνεται από το 2011 σε ετήσια βάση στις Βρυξέλλες και το Χονγκ Κονγκ, ενώ προσφάτως έχει επεκταθεί στη Μαδρίτη, το Ναϊρόμπι, το Μιλάνο, τη Γενεύη και την Αθήνα. Κάθε χρόνο, περισσότεροι από 500 νέοι από όλο τον κόσμο έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με επιτυχημένους επιχειρηματίες και να αναπτύξουν τις δεξιότητες που χρειάζονται για να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση. «Καθηγητές» έχουν υπάρξει, μεταξύ άλλων, ο ιδρυτής του Wall Street Institute International, και η συνιδρυτής της TOMTOM, ενώ το Entrepreneurship School συνεργάζεται επίσης με τις εταιρείες Google, Huawei, Amway, The Coca-Cola Company, καθώς και με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου