ΤΟΠΙΚΑ

Η καρδιά πρόδωσε 55χρονο Βολιώτη

η-καρδιά-πρόδωσε-55χρονο-βολιώτη-216281

Θλίψη για την απώλεια του Κωνσταντίνου Κοντοβά

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 55 ετών ο Κωνσταντίνος Κοντοβάς. Ο άτυχος άνδρας, ο οποίος ήταν συνταξιούχος του ΙΚΑ, αισθάνθηκε αδιαθεσία προχθές το βράδυ και μεταφέρθηκε από οικεία του πρόσωπα στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.

Ο 55χρονος εισήχθη στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και μετά την παροχή πρώτον βοηθειών φαινόταν να είναι καλύτερα η υγεία του.

Ωστόσο, από τη μία στιγμή στην άλλη υπέστη ανακοπή καρδιάς ενώ βρισκόταν στο Νοσοκομείο και παρά τις γενναίες προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν στη ζωή αυτό δεν κατέστη εφικτό.

Η οικογένειά του ενημερώθηκε συντετριμμένη για την απώλειά του. Ο άτυχος άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες από το οικείο περιβάλλον του, αντιμετώπιζε προβλήματα με την καρδιά του.

Ο Κωνσταντίνος Κοντοβάς κατέλιπε τη μητέρα του Θεοδώρα, τα αδέλφια του Ζωή και Ιωσήφ, τα ανίψια του Ηλία και Ειρήνη και άλλους συγγενείς.

Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Κυριακή στις 16:00 από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στη συνοικία της Νέας Δημητριάδας. Ο καφές θα δοθεί στην αίθουσα τελετών του νέου Κοιμητηρίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου