ΤΟΠΙΚΑ

Επετειακή έκθεση στο «Τζιόρτζιο Ντε Κίρικο»

επετειακή-έκθεση-στο-τζιόρτζιο-ντε-κ-214635

Συνεχίζεται στο ισόγειο και τον ημιώροφο του Κέντρου Τέχνης «Τζιόρτζιο Ντε Κίρικο» η έκθεση, που διοργανώνεται στο πλαίσιο του εορτασμού της επετειακής χρονιάς «200 χρόνια. 1821-2021».

Το θέμα της έκθεσης είναι «Η ματιά των άλλων – Ξένοι περιηγητές, Φιλέλληνες και Eλληνες ζωγράφοι αποδίδουν στιγμές, μορφές και ήθη από τα χρόνια της Επανάστασης μέχρι και τα τέλη του 19ου αιώνα».

Διοργανώνεται από τη Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου και περιλαμβάνει έργα από τις συλλογές του Μουσείου Αλέξανδρου Κ. Δάμτσα του Δήμου Βόλου, εμπλουτισμένη με σπάνια έργα από τη Δημοτική Συλλογή, που για πρώτη φορά εκτίθενται για το ευρύ κοινό.

Η έκθεση λειτουργεί Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-13:00, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 19:00-21:00, εκτός Σαββατοκύριακου. Πληροφορίες στο 2421031701, fb: Τέχνες στον Βόλο και fb: Κέντρο Τέχνης Τζιόρτζιο Ντε Κίρικο.

H είσοδος σε ενήλικες (18 ετών και άνω) επιτρέπεται κατόπιν ελέγχου ταυτοπροσωπίας και επίδειξης πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης. Δεν επιτρέπεται η είσοδος με επίδειξη βεβαίωσης αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου για κορονοϊό COVID-19 (PCR ή rapid test). Η είσοδος σε παιδιά από 4 – 17 ετών επιτρέπεται με δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self test). Επιπλέον, είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας για όλους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου