ΤΟΠΙΚΑ

Διαγωνισμός φωτογραφίας με σκοπό την προβολή χωριών του Πηλίου

διαγωνισμός-φωτογραφίας-με-σκοπό-την-214629

Μέχρι 31 Μαΐου 2022 θα διαρκέσει ο ετήσιας διαγωνισμός φωτογραφίας που βρίσκεται σε εξέλιξη από την Κοινότητα Ανακασιάς του Δήμου Βόλου σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Βόλου με σκοπό την προβολή και παρουσίαση των τριών χωριών του Πηλίου, Αγίου Ονουφρίου, Ανακασιάς και Aνω Βόλου, Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Ιωλκού, που βρίσκονται στους πρόποδες του Πηλίου.

Η αρχιτεκτονική, το πλούσιο φυσικό περιβάλλον, η ιστορία και ο πολιτισμός της περιοχής, σε συνδυασμό με τις εναλλαγές των τεσσάρων εποχών προσφέρουν στους ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους τη δυνατότητα να καταγράψουν με τον φακό της φωτογραφικής τους μηχανής στιγμές ξεχωριστές, ιδιαίτερες, που θα μεταφέρουν τη συνολική εικόνα της περιοχής έξω από τα όριά της.

Θα δοθούν 4 βραβεία ένα για κάθε εποχή και 3 έπαινοι για κάθε χωριό, ανεξαρτήτως εποχής. Οι καλύτερες φωτογραφίες, που θα συμμετάσχουν στον διαγωνισμό, θα συμπεριληφθούν σε έκθεση φωτογραφίας, που θα διοργανωθεί τον Ιούνιο του 2022. Στόχος των διοργανωτών είναι να συμπεριληφθούν και σε λεύκωμα για την προβολή της περιοχής. Αναλυτικά, οι όροι συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν αναρτηθεί στο facebook, στη σελίδα της ομάδας ΑΝΑΚΑΣΙΑ.

Οσοι επιθυμούν, μπορούν να αναζητήσουν την προκήρυξη στο e-mail: [email protected], που αποστέλλονται και οι συμμετοχές. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977702478.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου