ΤΟΠΙΚΑ

Παραιτήθηκε η Συντονίστρια του Στεκιού «Αλληλεγγύη για όλους»

παραιτήθηκε-η-συντονίστρια-του-στεκι-213974

Την παραίτησή της από την θέση της Συντονίστριας στο Στέκι «Αλληλεγγύη για όλους» υπέβαλε η Μαρία Νεοφώτιστου.

Σε μήνυμά του οι εθελοντές του Στεκιού «Αλληλεγγύη για Ολους», αναφέρουν: Η Μαρία μας το προηγούμενο διάστημα αντιμετώπισε ένα σοβαρότατο πρόβλημα υγείας το οποίο παραλίγο να της κοστίσει την ίδια της την ζωή.

Προτεραιότητά της, τώρα πια, είναι να επικεντρωθεί στο πρόβλημα της υγείας της έτσι ώστε να μπορέσει να επανέλθει σύντομα κοντά μας γερή και δυνατή.

Η δική μας Μαρία είναι μια αγωνίστρια ζωής, έμπνευση για όλους μας, ένας άνθρωπος με περίσσια αγάπης φροντίδας και ψυχής που έστησε και πρόβαλε το Στέκι “Αλληλεγγύη για όλους” με μεράκι και αυταπάρνηση. Ένας άνθρωπος που κατάφερε να έχει την εκτίμηση και την αγάπη όλων των συμπολιτών μας!

Περαστικά σου Μαρία μας. Είμαστε σίγουροι πως απ’ αυτή την περιπέτεια θα βγεις ακόμη πιο δυνατή, ακόμη πιο δοτική! Οι εθελοντές στο Στέκι ’Αλληλεγγύη για όλους” σου στέλνουμε την αγάπη μας!

Για οποιαδήποτε συνεννόηση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον εθελοντή Γιάννη Μπάλλα (τηλ. 6972201507) και με την εθελόντρια Βάλμη Παπαδοπούλου (τηλ. 6937936792).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου