ΤΟΠΙΚΑ

Ο Συνήγορος του Πολίτη στο Βόλο στις 20 Φεβρουαρίου

ο-συνήγορος-του-πολίτη-στο-βόλο-στις-20-φ-213618

Αντιπροσωπεία του «Συνηγόρου του Πολίτη» θα επισκεφθεί την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014 το Βόλο και θα έλθει σε επαφή με τους πολίτες και τα στελέχη των δημοσίων υπηρεσιών της περιοχής και θα τους ενημερώσει για την αποστολή και το έργο της ανεξάρτητης αρχής.

Στην αντιπροσωπεία της ανεξάρτητης αρχής μετέχουν οι Βοηθοί Συνήγοροι του Πολίτη Βασίλης Καρύδης, αρμόδιος για θέματα δικαιωμάτων του ανθρώπου, Ιωάννης Σαγιάς, αρμόδιος για θέματα ποιότητας ζωής και Γιώργος Μόσχος, αρμόδιος για θέματα δικαιωμάτων του παιδιού,

Την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου από τις 11 πμ έως τη 1 μμοι Βοηθοί Συνήγοροι του Πολίτη θα συναντηθούν με εκπροσώπους του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα, και θα μιλήσουν για τις αρμοδιότητες της ανεξάρτητης αρχής. Θα ακολουθήσει ανοιχτή διαβούλευση για θέματα της περιοχής.Στη 1 μμ, θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου.

Την ίδια ημέρα, από τις 10:30 πμ έως τις 2 μμ και από τις 5 μμ έως τις 7 μμ, πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν αναφορά σε κλιμάκιο του Συνηγόρου του Πολίτη ή να ζητήσουν πληροφορίες για θέματα που τους απασχολούν.

Από τον Οκτώβριο του 1998, όταν και ξεκίνησε η λειτουργία του Συνηγόρου του Πολίτη, έως σήμερα, η ανεξάρτητη αρχή έχει δεχτεί περίπου 170.000 αναφορές. 5.400 περίπου προέρχονται από πολίτες της Θεσσαλίας, 2.115 από το Νομό Μαγνησίας και 1.425 από το Δήμο Βόλου.

Ολες οι εκδηλώσεις θα φιλοξενηθούν στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δήμου Βόλου (Πλατεία Ρήγα Φεραίου).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου