ΤΟΠΙΚΑ

Απεβίωσε ένας από τους πιο παλιούς εμπόρους του Βόλου

απεβίωσε-ένας-από-τους-πιο-παλιούς-εμπ-213306

Την τελευταία του πνοή άφησε χθες το πρωί σε Νοσοκομείο της Αθήνας 83χρονος Βολιώτης. Πρόκειται για τον Μιχάλη Φατσή, έναν από τους πιο παλιούς εμπόρους του Βόλου.

Ο άτυχος άνδρας ήταν γερός, δυνατός, με διαύγεια πνεύματος, όμως πριν από έξι μήνες υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση λόγω κάποιου προβλήματος που αντιμετώπιζε και έκτοτε έχανε συνεχώς τις δυνάμεις του.

Στις 3 Δεκεμβρίου διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου καθώς η υγεία του επιδεινώθηκε και πριν από 5 μέρες σε Νοσοκομείο των Αθηνών.

Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, δεν κατέστη δυνατό.

Ο Μιχάλης Φατσής καταγόταν από τη Νέα Ιωνία. Διατηρούσε εμπορικό κατάστημα με κουρτίνες και υφάσματα στην οδό Κ. Καρτάλη στο ύψος της οδού Γαλλίας από το ’70 έως και τη συνταξιοδότησή του.

Ηταν φίλαθλος της Νίκης Βόλου, της οποίας παλαιότερα ήταν μέλος ως ποδοσφαιριστής.

Ηταν πολύ γνωστός στον Βόλο. Πάντοτε ευγενής, όλοι τον αγαπούσαν και έβρισαν στο πρόσωπό του έναν άνθρωπο εμπιστοσύνης. Ηταν χαμηλών τόνων, συμπαθής, με θετική ενέργεια, ανέφεραν οικείοι του.

Ο 83χρονος κατέλιπε τη σύζυγό του Αννα Καλογεροπούλου και τις κόρες του Λουκία και Ειρήνη. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Τρίτη στις 16:00 από τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου