ΤΟΠΙΚΑ

Αλλαγή σκυτάλης μετά από 8 χρόνια στον Α.Σ. Πηλίου – Β. Σποράδων

αλλαγή-σκυτάλης-μετά-από-8-χρόνια-στον-α-21305

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα διοίκηση και αναλαμβάνουν το τιμόνι – Οι δημόσιες ευχαριστίες του Ιωάν. Διανελλάκη

Αλλαγή σκυτάλης, αλλά όχι και φιλοσοφίας στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Πηλίου και Βορείων Σποράδων. Μετά από οκτώ χρόνια στην προεδρία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πηλίου και Βορείων Σποράδων ο Γιάννης Διανελλάκης αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση και να μη θέσει εκ νέου υποψηφιότητα στις εκλογές που έγιναν την περασμένη Κυριακή και αναδείχτηκε νέα διοίκηση. Τα νεοεκλεγέντα μέλη θα συνεδριάσουν μέσα στην εβδομάδα για να εκλέξουν το νέο προεδρείο. Από τις εκλογικές αρχαιρεσίες που έγιναν την Κυριακή εκλέχτηκαν στο νέο διοικητικό συμβούλιο οι: Θωμάς Δάμτσας (Αγ. Βλάσιος), Αποστόλης Χανιάς (Κάτω Λεχώνια), Κωνσταντίνος Γεωργούδης, (Αγριά), Βαγγέλης Τσιρέμπολος (Αφέτες), Σωτηρία Μπρέλλα (Αργαλαστή), Σταμούλης Δελλής (Προμύρι) και Γιάννης Τσιτσιρίγγος (Σποράδες).

Εμπλεος συγκίνησης, καθώς αποχωρεί μετά από 8 χρόνια που είχε το «τιμόνι» του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πηλίου και Βορείων Σποράδων και ταυτόχρονα ικανοποιημένος σε μεγάλο βαθμό, διότι αφήνει παρακαταθήκη ένα σημαντικό έργο που περιλαμβάνει κυρίως αντίστοιχα υποδομής που προσδίδουν αναπτυξιακό πρόσημο στον συνεταιρισμό, δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο Γιάννης Διανελλάκης. Ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα διοίκηση και εξέφρασε τη βεβαιότητα πως θα συνεχιστεί η αναπτυξιακή πορεία του συνεταιρισμού. «Οι συνεταιριστές που εκλέχτηκαν έχουν όλα τα εχέγγυα για να οδηγήσουν πολλά βήματα μπροστά τον ΑΣ Πηλίου και Βορείων Σποράδων», επισήμανε χαρακτηριστικά ο απερχόμενος πρόεδρος. «Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες στη διοίκηση αλλά και τους αγρότες για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια. Παρά τα προβλήματα και τις αντιξοότητες, καθώς η θητεία μας συνέπεσε με την οικονομική κρίση, ενώσαμε τις δυνάμεις μας και πετύχαμε σημαντικά πράγματα για τον συνεταιρισμό που αποτελούν παρακαταθήκη για το μέλλον», ανέφερε ο ίδιος στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ.

Σημειώνεται, πως κατά τη διάρκεια της θητείας της διοίκησης Διανελλάκη στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Πηλίου και Βορείων Σποράδων δρομολογήθηκε και υλοποιήθηκε σειρά σημαντικών έργων υποδομής, όπως η λειτουργία βιολογικού καθαρισμού, η αναβάθμιση του ενός ελαιοτριβείου στην Αργαλαστή και ενός δεύτερου που κατασκευάστηκε από την αρχή στα Κάτω Λεχώνια. Επίσης εκσυγχρονίστηκαν τα ψυγεία του συνεταιρισμού και το κονσερβοποιείο ελαιών, ενώ παράλληλα ενδυναμώθηκαν οι εξαγωγές, μέσω χρηματοδοτούμενων προγραμμάτων τα οποία αξιοποιήθηκαν από την απερχόμενη διοίκηση.

Σημαντικές εξάλλου ήταν οι προσπάθειες και στο κομμάτι της τυποποίησης ελαιολάδου, το οποίο παραμένει κυρίαρχος στόχος για τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Πηλίου και Βορείων Σποράδων, αναγνωρίζοντας τη δυναμική που έχει αναπτυχθεί στον τομέα, λόγω της προώθησης του τυποποιημένου ελαιολάδου παγκοσμίως.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου