ΤΟΠΙΚΑ

Εγκαινιάζεται το ανακαινισμένο Κοινωνικό Κέντρο Ν. Δημητριάδας

εγκαινιάζεται-το-ανακαινισμένο-κοιν-211568

Τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι

Tη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, πραγματοποιούνται τα εγκαίνια του ανακαινισμένου Κοινωνικού Κέντρου Νέας Δημητριάδας, έναντι του ναού του Αγίου Δημητρίου. Το Κοινωνικό Κέντρο στεγάζεται σε κτίριο του δήμου Βόλου στο οποίο έχουν γίνει σημαντικές παρεμβάσεις ώστε να μπορεί να φιλοξενεί μία πλειάδα δραστηριοτήτων ιδιαίτερα δημοφιλών στους κατοίκους της περιοχής.

Οπως ανέφερε η Πρόεδρος της Κ.Ε.Κ.Π.Α. – Δ.Ι.Ε.Κ. Νατάσσα Μορφογιάννη, στο Κοινωνικό Κέντρο δραστηριοποιούνται τμήματα χορωδίας, άσκησης, γυμναστικής και χορού με εκατοντάδες επωφελούμενους, ενώ στον ίδιο χώρο στεγάζεται το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» με σημαντική παρέμβαση στη συνοικία αλλά και εκδηλώσεις, συναντήσεις και παρουσιάσεις γύρω από θέματα συμβουλευτικής και Αγωγής Υγείας.

Η Κ.Ε.Κ.Π.Α. – Δ.Ι.Ε.Κ. έχει την ευθύνη λειτουργίας πέντε Κοινωνικών Κέντρων σε αντίστοιχες συνοικίες της πόλης, δίνοντας δημιουργικό διέξοδο σε εκατοντάδες συμπολίτες μας που χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις του.

Ο πρωτοποριακός χαρακτήρας των Κοινωνικών Κέντρων όπως τόνισε η κ. Μορφογιάννη έγκειται στο ότι συνδυάζονται αρμονικά τρεις διαφορετικοί τομείς δραστηριοτήτων σε ένα ενιαίο σύνολο, της δημιουργικής αξιοποίησης ελεύθερου χρόνου, της Κοινωνικής Φροντίδας αλλά και της Πρόληψης και Συμβουλευτικής Υγείας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου