ΤΟΠΙΚΑ

Πασχαλινό μπαζάρ από την ΕΛΕΠΑΠ

πασχαλινό-μπαζάρ-από-την-ελεπαπ-21042

Συγκινητική η ανταπόκριση των Βολιωτών στο πασχαλινό μπαζάρ της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου, το οποίο πραγματοποιείται με στόχο τη στήριξη του έργου ζωής, που υλοποιείται επί σειρά ετών. Ενωσαν δυνάμεις, για μια ακόμη φορά, διοίκηση, εργαζόμενοι και εθελοντές, μεταφέροντας μήνυμα ελπίδας και πολλές ευχαριστίες στην τοπική κοινωνία, για την ένθερμη συμπαράσταση.

Το περασμένο Σάββατο άρχισε το πασχαλινό μπαζάρ που πραγματοποιεί η ΕΛΕΠΑΠ Βόλου στον πεζόδρομο της Ερμού (Ερμού και Αγίου Νικολάου), προσφέροντας λαμπάδες, γλυκά, και πολλές χειροποίητες δημιουργίες, όλα φτιαγμένα με μεράκι από εθελοντές. Το μπαζάρ θα λειτουργήσει και το ερχόμενο Σάββατο 16 Απριλίου, στο ίδιο σημείο, από τις 10:30 το πρωί έως τις 14:30, με γιορτινά δώρα αγάπης, για τις μέρες που έρχονται.

Στήριγμα για 72 γενναία παιδιά το παράρτημα της ΕΛΕΠΑΠ στον Βόλο, με την αντιπρόεδρο Λία Παπαγεωργάκη να αναφέρει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ότι προέρχονται από τη Μαγνησία, Βόλο, Πήλιο και Β. Σποράδες, ενώ υπάρχουν παιδιά και από τη Λαμία.

Το μήνυμα που μεταφέρει η αντιπρόεδρος, εκ μέρους της διοικούσας της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου, είναι «θερμές ευχαριστίες στο κόσμο, σε όσους έρχονται και μας ενισχύουν κάθε φορά, είναι δίπλα μας και ακολουθούν τα βήματα των παιδιών. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στην κοινωνία του Βόλου».

Η εορταγορά της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου θα λειτουργήσει και το ερχόμενο Σάββατο, με το έμψυχο δυναμικό να περιμένει όλον τον κόσμο να κάνει μία στάση, να πραγματοποιήσει της πασχαλινές του αγορές και να ενισχύσει το μεγάλο έργο της ΕΛΕΠΑΠ.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου