ΤΟΠΙΚΑ

Εννέα χρυσές διακρίσεις στην Αστυνομία της Θεσσαλίας

εννέα-χρυσές-διακρίσεις-στην-αστυνομ-210

Εννέα χρυσές διακρίσεις έχει αποσπάσει στα παγκόσμια φεστιβάλ κινηματογράφου το ντοκιμαντέρ της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσαλίας «Proud Blue».

Συγκεκριμένα, οι διακρίσεις ήρθαν από Eυρώπη, Σιγκαπούρη, Καναδά, Νέα Υόρκη, Λος Ατζελες, Χόλλιγουντ και Ινδία.

Tα εννέα χρυσά αγαλματίδια παρέδωσε στον γενικό περιφερειακό αστυνομικό διευθυντή Θεσσαλίας Αστέριο Μαντζιώκα η διευθύντρια και του Ellopia Films USA και σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ Αθηνά Κρικέλη.

Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό και παρατεταμένα χειροκροτήματα, οι αστυνομικοί της Θεσσαλίας της Ελλάδας, γίνονται γνωστοί σε όλο τον κόσμο. Τρίκαλα, Λάρισα, Καρδίτσα, Βόλος Πηλίου, Τέμπη, Ελασσόνα, Σκιάθος, Ολύμπος και Κίσαβος χωριά της κεντρικής Ελλάδας, ταξιδεύουν και γίνονται γνωστά στα πέρατα του κόσμου, με τον Ελληνικό φάρο της Αστυνομίας.

Μέσα από το ντοκιμαντέρ αυτό το οποίο πραγματοποιήθηκε κατά την διάρκεια της πανδημίας και του Lock Down παρουσιάζεται στο πρόσωπο των αστυνομικών, η κοινωνία της Ελλάδας και η αντιμετώπιση του Covid 19.

Σχεδόν ένα χρόνο μετά την επιτυχημένη παγκόσμια πρεμιέρα που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Αστυνομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και ήδη το Proud Blue Police έχει πάρει τον δρόμο των βραβείων και των διακρίσεων.

«Δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί το ντοκιμαντέρ αυτό αν δεν υπήρχε η αμέριστη συμβολή και εμπιστοσύνη τόσο από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας όσο και από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας», αναφέρεται σε ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας.

To ντοκιμαντέρ βρίσκεται ακόμα στις κινηματογραφικές αίθουσες των Παγκοσμίων Φεστιβάλ κινηματογράφου εφόσον είναι προτεινόμενο για άλλες 12 διακρίσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου