ΤΟΠΙΚΑ

Κίνητρο οι υποτροφίες για τους σπουδαστές του ΙΙΕΚ Δήμου Βόλου

κίνητρο-οι-υποτροφίες-για-τους-σπουδα-208181

Εκδήλωση για την κοπή της πίτας στο ΙΙΕΚ Δήμου Βόλου της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ

Εκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, το Δημοτικό Ι.Ι.Ε.Κ. Βόλου χθες Πέμπτη, παρουσία της προέδρου της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ, Αναστασίας Μορφογιάννη και του Αντιπροέδρου Απόστολου Ζαρκάδα – Βεργή, των σπουδαστών, των εκπαιδευτών και του προσωπικού του Ι.Ι.Ε.Κ.

Οι εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής, ευχήθηκαν στους σπουδαστές καλή και δημιουργική χρονιά, καλή πορεία στην κατάρτισή τους και σε όσους ετοιμάζονται να αποφοιτήσουν καλή σταδιοδρομία και γρήγορη επαγγελματική αποκατάσταση, τονίζοντας στους χαιρετισμούς τους ότι η Δημοτική Αρχή θα είναι στο πλευρό τους σε κάθε προσπάθεια.

Κατά την ομιλία των εκπροσώπων δόθηκε έμφαση τόσο στην απόφαση του Δ.Σ. της ΚΕΚΠΑ –ΔΙΕΚ για παροχή υποτροφιών στους καλύτερους της κάθε ειδικότητας του Β΄ Εξαμήνου, γεγονός που αποτελεί κίνητρο για βελτίωση της απόδοσής τους, όσο και στην παροχή πρόσθετων σεμιναρίων προς τους σπουδαστές με σκοπό την διευκόλυνσή τους στην πρόσβαση της αγοράς εργασίας.

Οι σπουδαστές και το προσωπικό συμμετείχαν σε ονομαστική κλήρωση για 3 τυχερά φλουριά ευγενική χορηγία των καταστημάτων, Lysis Κανατούλας, Wind (κ.κ. Τσιαπράζης – Κωνσταντίνου) καθώς και του κέντρου διασκέδασης Premiera.

Τα τυχερά φλουριά κέρδισαν, ο σπουδαστής της Ειδικότητας Μαγειρικής Α. Κατεργάρης και η σπουδάστρια της Ειδικότητας Συντήρησης Έργων Τέχνης Μ. Παντούλα ενώ για το προσωπικό ο εκπαιδευτής της ειδικότητας Μαγειρικής Τέχνης κ. Ν. Μηνετόπουλος.

Τα τμήματα της ειδικότητας Ζαχαροπλαστικής παρασκεύασαν με τους εκπαιδευτές τους κ.Κ. Μπούρχα και κ. Π. Στεργιάδη, τις πίτες που κατά ομολογία ήταν πεντανόστιμες και άριστα διακοσμημένες και απέσπασαν το χειροκρότημα των παρευρισκομένων. Την κάλυψη της εκδήλωσης ανέλαβε η ειδικότητα της φωτογραφίας.

Η εκδήλωση έκλεισε με τις ευχές όλων για μια καλή χρονιά με υγεία και πολλές δράσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου