ΤΟΠΙΚΑ

Διαρρήκτης βρέθηκε μέσα σε κατάστημα…

διαρρήκτης-βρέθηκε-μέσα-σε-κατάστημα82-20814

Πρώτες πρωινές ώρες προχθές στο Βόλο συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας 21χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, για δύο περιπτώσεις διαρρήξεων.

Ο 21χρονος κατελήφθη επ’ αυτοφώρω από τους αστυνομικούς να έχει διαρρήξει κατάστημα γραφιστικής 38χρονου ημεδαπού, σπάζοντας την τζαμαρία της πρόσοψης του καταστήματος και συνελήφθη.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο δράστης το περασμένο Σάββατο το απόγευμα προέβη σε άλλη μία διάρρηξη, αυτή τη φορά αυτοκινήτου 60χρονου ημεδαπού, αφαιρώντας από το εσωτερικό του αντικείμενα συνολικής αξίας 800 ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Διέρρηξε αυτοκίνητο

Εξάλλου συνελήφθη προχθές το πρωί στη Σκιάθο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου 21χρονος ημεδαπός για διάρρηξη αυτοκινήτου. Βραδινές ώρες του περασμένου Σαββάτου διέρρηξε αυτοκίνητο 30χρονης ημεδαπής, σπάζοντας το παράθυρο της πόρτας του οδηγού και αφαίρεσε από το εσωτερικό του το κινητό τηλέφωνο της παθούσας. Οι αστυνομικοί μετά από αναζητήσεις εντόπισαν και συνέλαβαν τον 21χρονο, ο οποίος παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου