ΤΟΠΙΚΑ

Ολοκληρώθηκε η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα της Κοινωφελούς Εργασίας

ολοκληρώθηκε-η-υποβολή-αιτήσεων-για-τ-20740

Εληξε τις προηγούμενες ημέρες η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα της Κοινωφελούς Εργασίας του Υπουργείου Πολιτισμού, με συνολικά 76 απασχολούμενους ανέργους έως 35 ετών, που θα υλοποιήσει η Εθελοντική Περιβαλλοντική Ομάδα Αλμυρού “Εν Δράσει” και οι οποίοι θα κατανεμηθούν ως εξής:

– Για το Υποέργο «Βελτίωση της προσβασιμότητας σε αρχαιολογικούς χώρους και μνημεία στην περιοχή Αλμυρού της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων» με Συμπράττοντα Φορέα τη ΙΓ΄ ΕΠΚΑ θα απασχοληθούν 34 ωφελούμενοι άνεργοι.

– Για το Υποέργο: «Αποκατάσταση αρχαίου θεάτρου Φθιώτιδων Θηβών Μαγνησίας» και Συμπράττοντα Φορέα το Αρχαιολογικό Ινστιτούτο Θεσσαλικών σπουδών θα απασχοληθούν 27 ωφελούμενοι άνεργοι.

– Για το Υποέργο «Ανάδειξη και αποκατάσταση αρχαιολογικών μνημείων της Νοτιοδυτικής Μαγνησίας και Σκιάθου»και Συμπράττοντα Φορέα την 7η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων θα απασχοληθούν 15 ωφελούμενοι άνεργοι.

Υποβλήθηκαν πάνω από 350 αιτήσεις οι οποίες και μοριοδοτούνται και μετά την έγκριση του ΑΣΕΠ θα αρχίσει η υλοποίηση του προγράμματος από την 01/04/2013 μέχρι 31/10/2013.

Εκδήλωση για τα οκτώ χρόνια της Εν Δράσει

Το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου στις 8:30 το απόγευμα στο κέντρο «Κτήμα Παπαθανασίου – Τιμπλαλέξη» η «Εν Δράσει» θα γιορτάσει τα οκτώ χρόνια εθελοντισμού, προσφοράς και δράσης της.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου