ΤΟΠΙΚΑ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας

συγκέντρωση-διαμαρτυρίας-20667

Συγκέντρωση θα πραγματοποιήσουν σήμερα στις 12.30 μετά το μεσημέρι έξω από το Δημαρχείο του Βόλου οι Καταστηματάρχες των Κέντρων Εστίασης και Διασκέδασης νομού Μαγνησίας, την ώρα που αντιπροσωπεία της Διοίκησης του Συλλόγου τους θα έχει συνάντηση με το Δήμαρχο Βόλου Π. Σκοτινιώτη στον απόηχο των πρόσφατων αποξηλώσεων στις οποίες προχώρησαν με δική τους πρωτοβουλία οι καταστηματάρχες, μπροστά στον κίνδυνο ανάκλησης των αδειών λειτουργίας των καταστημάτων τους.

Με αφορμή τη σημερινή συνάντηση του Συλλόγου με το Δήμαρχο Βόλου ο Σύλλογος έδωσε στη δημοσιότητα τις αποφάσεις που πήρε η γενική συνέλευση του Συλλόγου που συγκλήθηκε στις 13 και στις 15 Φεβρουαρίου.

Ειδικότερα στην ανακοίνωση του Συλλόγου Καταστηματαρχών σημειώνονται τα ακόλουθα:

«Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας που πραγματοποιήθηκε στις 13 & 15 Φεβρουαρίου του 2013 αποφάσισε ομόφωνα στο πλαίσιο του υγιούς ανταγωνισμού των επιχειρήσεων και καλής πίστης στη Δημοτική Αρχή τα παρακάτω.

Α. Τα καταστήματα να εναρμονιστούν με την ισχύουσα κανονιστική του Δ. Βόλου και να αφαιρεθούν τα νάιλον παραπετάσματα (κάθετα και οριζόντια) καθώς και οι κατασκευές που κλείνουν έμπροσθεν τον καταστημάτων ειδικά της παραλίας είτε είναι από νάιλον ή από υαλόφρακτα πλαίσια.

Β. Να επαναφέρει την πρόταση για τον εκσυγχρονισμό της κανονιστικής που κατέθεσε το Δ.Σ. του Συλλόγου στον Δήμο Βόλου τον Οκτωβρίου του 2012 με την επισήμανση του κατεπείγοντος.

Γ. Να πραγματοποιηθεί Συγκέντρωση Στήριξης των αιτημάτων την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 12:30 έξω από το Δημαρχείο.

Δ. Συστήνεται Τριμελής Επιτροπή Δεοντολογίας του Συλλόγου με απόφαση του Δ.Σ. η οποία θα συνεδριάζει τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα όταν υπάρχει θέμα και θα εξετάζει καταγγελίες που θα γίνονται από μέλη σε μέλη ή από πολίτες για μέλη μας. Οι αποφάσεις της επιτροπής θα δεσμεύουν το Δ.Σ.

Για τον λόγο αυτό ορίζουμε και τηλεφωνική γραμμή καταγγελιών 6947703114 καθώς και με ηλεκτρονικό τρόπο στο email: [email protected].

Καλούμε τους συναδέλφους μέλη και μη μέλη του συλλόγου, άμεσα να προχωρήσουν στις κατάλληλες ενέργειες που θα συμβάλλουν στην ισότιμη και με κανόνες λειτουργία των καταστημάτων.

Επίσης τα μέλη μας καλούνται να είναι παρόντα στη συγκέντρωση στήριξης των αιτημάτων μας για τον εκσυγχρονισμό της κανονιστικής σήμερα Τρίτη 19 Φεβρουαρίου και ώρα 12:30 στο Δημαρχείο του Βόλου».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου