ΤΟΠΙΚΑ

Ξεκινάει ο Β΄Κύκλος σπουδών του ΙΙΕΚ Δήμου Βόλου

ξεκινάει-ο-β΄κύκλος-σπουδών-του-ιιεκ-δ-205740

Το Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης του Δήμου Βόλου υλοποιεί κάθε χρόνο επιμορφωτικά σεμινάρια , σχετικά με τις ειδικότητές του. Στόχος της διεξαγωγής των σεμιναρίων , όπως δήλωσε η Πρόεδρος της ΚΕΚΠΑ- ΔΙΕΚ κ. Σοφία Χάλαρη, είναι να δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους πολίτες, ανέργους, εργαζόμενους , σπουδαστές και όχι μόνο, να αποκτήσουν σημαντικές γνώσεις στο αντικείμενο που τους ενδιαφέρει, να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους και να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους.

Από φέτος το ΙΙΕΚ του Δήμου Βόλου θα παρέχει και μια σειρά εξειδικευμένων σεμιναρίων για σπουδαστές και επαγγελματίες με σκοπό την ανάπτυξη των πρακτικών γνώσεων για τη βελτίωση των μεθόδων εργασίας τους.

Για τον Β’ Κύκλο της περιόδου 2021-2022 θα υλοποιηθούν τα κάτωθι σεμινάρια:

  • Styling, Σχεδιασμός κολεξιόν και Αξεσουάρ: Ορισμός του Style, Τάσεις και Αισθητική Μόδας, Σχεδιασμός Ενδυμάτων και αξεσουάρ.
  • Restyling: Μετατροπή γκαρνταρόμπας-‘’βλέπω’’ τα ρούχα μου με άλλη ματιά. Θεωρητική προσέγγιση του styling.
  • Τεχνικές Αργυροχρυσοχοΐας: Εισαγωγή στις βασικές έννοιες, δέσιμο πέτρας, βασικές και σύνθετες τεχνικές χρυσοχοΐας.
  • Παραγωγικό Κόσμημα: δημιουργία κοσμημάτων σε κερί, επαφή με τεχνικές χύτευσης.
  • Κεραμική Τέχνη: δημιουργία κεραμικών αντικειμένων με διάφορες τεχνικές, τεχνική λούστρου, ανάλυση όγκου, τροχός, υαλώματα
  • Ηλεκτρονικών Υπολογιστών : για αρχάριους και όσους θέλουν να επικαιροποιήσουν τις γνώσεις τους, στο Office (word, excel, power point και internet), με σκοπό να προχωρήσουν σε πιστοποίηση.
  • Διαπραγμάτευση Προμηθευτών – Διαχείριση Αποθήκης. Υπολογισμός Μενού και Κόστος Πιάτου για την Επισιτιστική – Τουριστική Επιχείρηση. Για επιχειρηματίες και ανθρώπους που εργάζονται ή θέλουν να εργαστούν στον επισιτιστικό & τουριστικό τομέα.
  • Ελεύθερο Σχέδιο.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στο κτίριο του Ι.Ι.Ε.Κ. Δήμου Βόλου, Ρήγα Φεραίου 1 και Χείρωνος σε δίμηνους ‘κύκλους’ 3 ωρών την εβδομάδα , σύνολο 27 ωρών το δίμηνο. Το κόστος του κάθε ‘κύκλου’ είναι 40,00 ευρώ.

Από 14/1/22 έως 24/1/22 ξεκινούν οι εγγραφές, με την κάλυψη κόστους συμμετοχής.

Για Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν στο τηλέφωνο 24210 56446, στην ιστοσελίδα www.diek.gr., όπως επίσης και στα γραφεία της σχολής, όπου γίνονται καθημερινά και οι εγγραφές από 10:00π.μ. – 15:00μ.μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου