ΤΟΠΙΚΑ

«Ιππόκαμπος» και ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ δένονται με… καρμική σχέση

ιππόκαμπος-και-ταχυδρομοσ-δένοντα-205633

Ιδιαίτερη αναφορά στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ και στην καρμική σχέση που ενώνει την εφημερίδα με το Σωματείο Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας, «Ιππόκαμπος», έκανε χθες στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την κοπή της πίτας, ο πρόεδρος Πέτρος Μπέλλος.

Απένειμε διπλή τιμητική πλακέτα στην εφημερίδα την οποία παρέλαβε η διευθύντρια σύνταξης Βάσω Σαμακοβλή και στον βουλευτή Μαγνησίας Χρήστο Μπουκώρο ως πρώην διευθυντή του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ που «ήταν ο πρώτος που μας άνοιξε την πόρτα», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

«Στη δεκαετή μας πορεία αποκτήσαμε και έχουμε στο πλευρό μας πολύ καλούς φίλους. Ανάμεσα σε αυτούς τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, με τον οποίο η σχέση μας νομίζω ότι είναι καρμική: ξεκινά από τη σχέση του πατέρα μου με τον Αλέκο Πώποτα και συνεχίστηκε με τον Χρήστο Μπουκώρο ο οποίος ως διευθυντής της εφημερίδας ήταν ο πρώτος που μας άνοιξε την πόρτα και μας έδωσε βήμα. Σας ευχαριστούμε που στηρίζετε και αναδεικνύετε το έργο μας», είπε ο κ. Μπέλλος.

Την τιμητική πλακέτα εκ μέρους της οικογένειας του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ και του ιδιοκτήτη Γεωργίου Πώποτα, παρέλαβε η διευθύντρια σύνταξης Βάσω Σαμακοβλή. «Θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό σας και στα καλά και στα άσχημα, και στα εύκολα και στα δύσκολα. Εύχομαι η φετινή χρονιά να έχει μόνο ευχάριστα», είπε στο σύντομο χαιρετισμό της.

Ο «Ιππόκαμπος» βράβευσε τον βουλευτή Μαγνησίας, Χρήστο Μπουκώρο ως πρώην διευθυντή του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ καθώς ήταν ο πρώτος που άνοιξε την πόρτα των ΜΜΕ στο σωματείο

Από την πλευρά του ο Χρήστος Μπουκώρος αναφέρθηκε στην έναρξη της συνεργασίας με τον «Ιππόκαμπο» τονίζοντας ότι τότε η ευαισθησία της κοινωνίας δεν ήταν τόσο αναπτυγμένη όσο σήμερα απέναντι στους ανθρώπους με αναπηρίες. «Με τη βοήθεια όλων όσων βραβεύσατε άνοιξε η συζήτηση για το αναπηρικό κίνημα και τις αξίες του ανθρωπισμού και της αλληλεγγύης που πρέπει να διαπνέουν την κοινωνία μας. Προσωπικά δεν νιώθω ότι έκανα τίποτα περισσότερο από το να υπηρετήσω με τις μικρές μου δυνάμεις αυτές τις αξίες που διαπνέουν όλους μας. Συνεχίστε έτσι. Μας κάνετε υπερήφανους. Θα είμαστε δίπλα σας γιατί χρειαζόμαστε μια κοινωνία αλληλεγγύης, ανθρωπισμού και ίσων ευκαιριών», τόνισε ο Χρήστος Μπουκώρος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου