ΤΟΠΙΚΑ

Παράταση σε δηλώσεις αγροτών για προγράμματα

παράταση-σε-δηλώσεις-αγροτών-για-προγ-203652

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε Μαγνησίας και Σποράδων ενημερώνει όλους τους δικαιούχους των Προγραμμάτων «Βιολογική Γεωργία», «Προστασία των ευαίσθητων στα νιτρικά περιοχών» για την παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής των δηλώσεων εφαρμογής.

Αναλυτικά, οι προθεσμίες παρατείνονται ως εξής:

«Βιολογική Γεωργία» για τη διετή παράταση: η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των δηλώσεων εφαρμογής παρατείνεται έως 16/4/2014 για το 1ο έτος εφαρμογής και έως 15/7/2014 για το 2ο έτος.

«Βιολογική Γεωργία» για νέες εντάξεις πενταετίας: η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των δηλώσεων εφαρμογής καθορίστηκε σε 60 εργάσιμες ημέρες για το 1ο έτος εφαρμογής και 120 ημέρες για το 2ο έτος μετά την υπογραφή-οριστικοποίηση της σύμβασης ένταξης.

«Προστασία των ευαίσθητων στα νιτρικά περιοχών» για νέες εντάξεις και την διετή παράταση: η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των δηλώσεων εφαρμογής για το 1ο έτος εφαρμογής παρατείνεται έως 21/3/2014.

«Προστασία των ευαίσθητων στα νιτρικά περιοχών» για νέες εντάξεις και την διετή παράταση: η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των δηλώσεων εφαρμογής για το 2ο έτος καθορίζεται μετά την ημερομηνία πρωτοκόλλου αίτησης ενίσχυσης +2 έτη και όχι νωρίτερα από 02-01-2014 + συνολικά 120 εργάσιμες ημέρες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου