ΤΟΠΙΚΑ

Χριστουγεννιάτικος μπουναμάς από την ΕΒΟΛ

χριστουγεννιάτικος-μπουναμάς-από-τη-203201

«Χριστουγεννιάτικος» μπουναμάς από την ΕΒΟΛ για το Νοσοκομείο Βόλου. Η τοπική γαλακτοβιομηχανία, συνεχίζοντας τις δωρεές προς το Αχιλλοπούλειο, με στόχο την ανακούφιση των ασθενών και τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας, προέβη σε μία ακόμη χορηγία, αυτή τη φορά στην Καρδιολογική κλινική.

Όπως ανακοινώθηκε, ο Συνεταιρισμός παρέδωσε χθες στο Νοσοκομείο του Βόλου, και συγκεκριμένα στην Καρδιολογική κλινική, σετ ακτινοπροστασίας (ποδιές, κολάρα, γυαλιά), 24 καρέκλες αναμονής συνοδών και 6 καρέκλες γραφείου, υλικά και μέσα τα οποία ήταν απαραίτητα για την απρόσκοπτη λειτουργία της.

Πρόκειται για μία ακόμη δωρεά, που αποδεικνύει πως ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου συνεχίζει τη στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, όσο και των κοινωνικών φορέων της πόλης, οι οποίοι αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα και χρήζουν βοηθείας, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την ευαισθησία του και ανταποδίδοντας την ανταπόκριση και στήριξη της τοπικής κοινωνίας στα προϊόντα του Συνεταιρισμού.

Μάλιστα από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βόλου επισημαίνεται ότι θα προσπαθεί, παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, εφόσον το επιτρέπουν οι δυνατότητές του να βοηθάει με κάθε μέσο την τοπική κοινωνία.

«Φύλακας άγγελος» του Νοσοκομείου

Θα πρέπει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη δωρεά αποκτά ιδιαίτερη σημασία, καθώς δεν είναι η πρώτη αλλά η πολλοστή. Είχε προηγηθεί η δωρεά μίας σύγχρονης μονάδας ασθενοφόρου, η οποία παραχωρήθηκε από το Αχιλλοπούλειο στο ΕΚΑΒ και ήδη έχει επιστρατευθεί στους δρόμους, καλύπτοντας τις ανάγκες των διακομιδών.

Παράλληλα, η ΕΒΟΛ δώρισε ένα μηχάνημα λιθοτριψίας, ικανοποιώντας σχετικό αίτημα της Διοίκησης του Αχιλλοπούλειου. Το μηχάνημα χρησιμοποιείται από την Ουρολογική Κλινική του Νοσοκομείου, είναι το πρώτο σε νοσοκομείο της Θεσσαλίας και έχει ανακουφίσει δεκάδες ασθενείς, οι οποίοι μέχρι πρότινος, προκειμένου να υποβληθούν σε σχετικές επεμβάσεις, ήταν υποχρεωμένοι να μετακινούνται είτε στην Αθήνα είτε στην Θεσσαλονίκη.

Υπογραμμίζεται πως η ΕΒΟΛ έχει να παρουσιάσει και φέτος μία εντυπωσιακή οικονομική ανάπτυξη, παρά την πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία των τελευταίων χρόνων, η οποία αποτυπώνεται στα θετικά αποτελέσματα του ανοίγματος σε νέες αγορές και στην ανταπόκριση που βρίσκουν τα ποιοτικά της προϊόντα στους καταναλωτές.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να διευρύνονται διαρκώς και οι δράσεις κοινωνικής προσφοράς σε κοινωνικές ομάδες και φορείς της Μαγνησίας.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου