ΤΟΠΙΚΑ

Δράσεις αγάπης από το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ

δράσεις-αγάπης-από-το-κεθεα-εξοδοσ-202744

Δίπλα στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και την «Κιβωτό του Κόσμου» είναι το Κέντρο Οικογενειακής Υποστήριξης του θεραπευτικού προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ και ο Σύλλογος Οικογενειών και Φίλων του.

ΟΙ δύο φορείς συγκέντρωσα τις ημέρες των εορτών των Χριστουγέννων είδη διατροφής και το «Χαμόγελο του Παιδιού» και το ποσό των 1.010 για την «Κιβωτό του Κόσμου».

Το χρηματικό ποσό παρέδωσαν οι κ.κ. Μαρία Ξανθοπούλου και Ελένη Μακρή, πρόεδρος και αντιπρόεδρος αντίστοιχα του Συλλόγου Οικογένειας & Φίλων του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ στην εκπρόσωπο της “Κιβωτού του Κόσμου”, Ελεάνα Βαρέλα, την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου., ενώ, εκπρόσωπος του “Χαμόγελου του Παιδιού” παρέλαβε τα είδη διατροφής που συγκεντρώθηκαν, από το Πολιτιστικό Στέκι του Κέντρου Οικογενειακής Υποστήριξης του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ στη Λάρισα (Πηνειού 10), την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου.

Για άλλη μια φορά, οι άνθρωποι του Κέντρου Οικογενειακής Υποστήριξης και του Συλλόγου Οικογένειας & Φίλων του θεραπευτικού προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ στηρίζουν έμπρακτα εθελοντικούς Οργανισμούς το όραμα και οι αξίες των οποίων συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες του ΚΕΘΕΑ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου