ΤΟΠΙΚΑ

Νέες συνθέσεις στα υπηρεσιακά συμβούλια

νέες-συνθέσεις-στα-υπηρεσιακά-συμβού-200148

Στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση Μαγνησίας

Ανακοινώθηκαν από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, οι νέες συνθέσεις των υπηρεσιακών συμβουλίων εκπαίδευσης, με την τοποθέτηση νέων διορισμένων μελών. Την πόρτα των υπηρεσιακών συμβουλίων περνούν σε επίπεδο πρωτοβάθμιας οι εκπαιδευτικοί Φωκίωνας Καρακούσης και Ευανθία Λάππα και σε επίπεδο δευτεροβάθμιας οι εκπαιδευτικοί Γιάννης Τσοκανάκης και Καίτη Γαρυφάλλου.

Με απόφαση της Περιφερειακής Διευθύντριας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, κ. Ελένης Αναστασοπούλου, το υπηρεσιακό συμβούλιο πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης αποτελείται από τους:

  • Μητσιάνη – Ματθαιοπούλου Θεοδώρα, Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, ως Πρόεδρο, με αναπληρωτή τον Υδραίο Ιωάννη, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ 70, Διευθυντή του 6ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ιωνίας.
  • Καρακούση Φωκίωνα, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ70, με οργανική θέση στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας, ως Αντιπρόεδρο – τακτικό μέλος ο οποίος θα προεδρεύει σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του Προέδρου, με αναπληρωματικό μέλος τον Κατσιφό Απόστολο, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ70, με οργανική θέση στο 6 ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου.
  • Λάππα Ευανθία, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ70, με οργανική θέση στο 32ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος την Ταταριώτου Αικατερίνη, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ70, με οργανική θέση στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Βόλου.
  • Μούσιο Απόστολο, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ70, που ανήκει οργανικά στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου, ως τακτικό αιρετό εκπρόσωπο των εκπαιδευτικών Π.Ε. Μαγνησίας, με αναπληρωματικό μέλος την Τσιούμαρη Νικολέττα, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ60, που ανήκει οργανικά στο 4ο Νηπιαγωγείο Βόλου.
  • Κωνσταντινίδη Φίλιππο, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ70, που ανήκει οργανικά στο 20ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου, ως τακτικό αιρετό εκπρόσωπο των εκπαιδευτικών Π.Ε. Μαγνησίας, με αναπληρωματικό μέλος την Μπέκα Αποστολία, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ60, που ανήκει οργανικά στο 4ο Νηπιαγωγείο Νέας Ιωνίας.

Το υπηρεσιακό συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας αποτελείται από τους:

  • Δοδοντσάκη Γεώργιο, Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, ως Πρόεδρο, με αναπληρωτή του, τον Καραφέρη Ιωάννη, εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ04.05, Διευθυντή του 1ου Γυμνασίου Βόλου.
  • Τσοκανάκη Ιωάννη, εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ17. 02, με οργανική θέση στο 1ο ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας Μαγνησίας, ως Αντιπρόεδρο – τακτικό μέλος, ο οποίος θα προεδρεύει σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του Προέδρου, με αναπληρωματικό μέλος τον Μανδράκη Παναγιώτη, εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ02, με οργανική θέση στο 3ο ΓΕΛ Βόλου.
  • Γαρυφάλλου – Θεοδωρίδου Αικατερίνη, εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ04.01, με οργανική θέση στο 8ο ΓΕΛ Βόλου, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος την Ζαφειρίου Σταματία, εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ17.02, με οργανική θέση στο 2ο ΓΕΛ Ν. Ιωνίας Μαγνησίας.
  • Γιαννουλή Μαρία, εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ05, στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ Μαγνησίας, ως τακτικό μέλος, αιρετό εκπρόσωπο των εκπαιδευτικών Δ/θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, η οποία θα αναπληρώνεται από τον Καραβασίλη Χρήστο, εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ11, του Γυμνασίου & Λ.Τ. Σούρπης Μαγνησίας.
  • Κατσούρα Σταύρο, εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ10, στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ Μαγνησίας, ως τακτικό μέλος, αιρετό εκπρόσωπο των εκπαιδευτικών Δ/θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, ο οποίος θα αναπληρώνεται από την Τσιτούμη Διαλεκτή, εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ02, του 1ου ΓΕΛ Ν. Ιωνίας

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου