ΤΟΠΙΚΑ

Τον έπιασαν με μικροποσότητα κάνναβης και παρέδωσε άλλες

τον-έπιασαν-με-μικροποσότητα-κάνναβη-197126

45χρονος έβγαζε τη μία μετά την άλλη τις συσκευασίες χασίς

Στην κατοχή του εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Α.Τ. Σκοπέλου μικρή ποσότητα χασίς. Ο ίδιος, όμως, φοβούμενος τις ακόμη μεγαλύτερες επιπτώσεις, άρχισε να βγάζει από κρυψώνες του σπιτιού του τη μία ποσότητα μετά την άλλη και να τις παραδίδει στους αστυνομικούς.

Πρόκειται για 45χρονο, κάτοικο Σκοπέλου, ο οποίος συνελήφθη και κατηγορείται για εμπορία ναρκωτικών. Συγκεκριμένα, μετά από σωματική έρευνα στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα χασίς βάρους 6,8 γραμμαρίων. Η υπόθεση, όμως, δεν σταμάτησε εδώ.

Μαζί με τους αστυνομικούς κινήθηκε προς την κατοικία του για να παραδώσει: άλλες δύο συσκευασίες κάνναβης βάρους 26,2 γρ. και 12,3 γρ. αντίστοιχα, άλλες δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες βάρους 4 γρ. και 3,6 γρ., μια ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης βάρους 3,7 γρ. και μία γυάλα με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης καθαρού βάρους 164γρ. εμποτισμένη.

Εξάλλου, τρία άτομα από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου για υποθέσεις ναρκωτικών. Πρόκειται για δύο 21χρονους, Ρουμάνο και Αλβανό, στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις ποσότητες ηρωίνης βάρους, 2,15 γρ., 0,26γρ., 0,28 γρ., και 0,34γρ., 14 ναρκωτικά χάπια και ένα αυτοσχέδιο τσιγαριλίκι με μείγμα καπνού και κάνναβης.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών συνελήφθη ένας 47χρονος διότι σε νομότυπη έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία ποσότητα χασίς βάρους 0,48 γρ. και μία ηλεκτρονική ζυγαριά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου