ΤΟΠΙΚΑ

Νέα ένταση στην Καραμπατζάκη

νέα-ένταση-στην-καραμπατζάκη-196992

Νέα ένταση προκλήθηκε σήμερα το πρωί στην οδό Καραμπατζάκη στην Νέα Ιωνία.

Συνεργεία του Δήμου, παρουσία στελεχών της δημοτικής Αρχής και του αιρετού Δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου, βρίσκονταν από το πρωί στην οδό Καραμπατζάκη στο ύψος της οδού Φιλαδελφείας και ξεκίνησαν εργασίες για το σπάσιμο της νησίδας, μπροστά από τις γραμμές του ΟΣΕ.

Στο σημείο πήγαν και πολίτες που αντιδρούν στην εκτέλεση του έργου διάνοιξης της οδού και προκλήθηκε ένταση όταν επιχείρησαν να σταματήσουν τις μπουλντόζες.

Στη διάρκεια του επεισοδίου μάλιστα ένας άνδρας έπεσε στο έδαφος και κλήθηκε ασθενοφόρο προκειμένου να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Οι εργασίες έχουν σταματήσει και στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί που λαμβάνουν καταθέσεις για το επεισόδιο που έγινε και τον τραυματισμό του άνδρα.

Ο Αχιλλέας Μπέος

Στα επεισόδια που έγιναν σήμερα στην Καραμπατζάκη αναφέρθηκε ο αιρετός Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε αργότερα στην οποία ανακοίνωσε την πρόταση για εξαγορά “κόκκινων δανείων” από τον Δήμο.

Ο κ. Μπέος, ανέφερε πως θα μπορούσε να βρίσκονταν στο Αυτόφωρο καθώς, όπως είπε, ένας από τους πολίτες που διαμαρτύρονταν για την διάνοιξη της Καραμπατζάκη, επιχείρησε να κατεβάσει τον χειριστή μηχανήματος που βρίσκονταν σε λειτουργία και ο ίδιος τον απέτρεψε, με συνέπεια ο άνδρας να πέσει στο έδαφος.

“Αν ένα τέτοιο μηχάνημα έργου σε λειτουργία, μείνει χωρίς χειριστή, πηγαίνει όπου θέλει και η ασφάλεια όλων τίθεται σε κίνδυνο”, είπε ο κ. Μπέος.

Και πρόσθεσε μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά: “Ο,τι και να κάνουν όλοι αυτοί οι μπαχαλάκιδες δεν πρόκειται να σταματήσουν το έργο. Το έργο θα γίνει γιατί είναι προς όφελος του κοινωνικού συνόλου”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου