ΤΟΠΙΚΑ

Πανικός σε σούπερ μάρκετ από μαχαιροβγάλτη…

πανικός-σε-σούπερ-μάρκετ-από-μαχαιροβ-19446

Σε κατάσταση αμόκ βρέθηκε ένας «πελάτης» σούπερ μάρκετ χθες το απόγευμα στο Βόλο, ο οποίος επιχείρησε να φύγει με τρόφιμα που άρπαζε από τα ράφια του καταστήματος χωρίς να πληρώσει. Σε κατάσταση τρόμου βρέθηκαν λίγο αργότερα υπάλληλοι και καταναλωτές, οι οποίοι είδαν τον δράστη να βγάζει από το μπουφάν του κουζινομάχαιρο…

Υπάλληλοι του μάρκετ αντιλήφθηκαν τις περίεργες κινήσεις του δράστη μέσα στο κατάστημα, στην προσπάθειά του να συγκεντρώσει τρόφιμα στις τσέπες του και να τραπεί σε φυγή. Όταν τον πλησίασαν, επιχειρώντας να τον σταματήσουν, εκείνος αντέδρασε έντονα.

Σε κατάσταση εκτός ελέγχου άρχισε να φωνάζει και με το κουζινομάχαιρο στα χέρια απειλούσε να επιτεθεί σε όποιον θα έμπαινε εμπόδιο μπροστά του.

Στο μάρκετ προκλήθηκε πανικός. Ωστόσο η άφιξη αστυνομικών της ΔΙΑΣ ήταν άμεση. Σε λίγα λεπτά από την ειδοποίηση του κέντρου της αστυνομίας, έσπευσαν στο σημείο και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον δράστη και να του πάρουν το μαχαίρι από τα χέρια. Ακολούθησε η σύλληψή του και σήμερα πρόκειται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου