ΤΟΠΙΚΑ

Διαδικτυακή εκδήλωση για το αναπαραγωγικό δυναμικό

διαδικτυακή-εκδήλωση-για-το-αναπαραγ-194231

«Αναπαραγωγικό δυναμικό και γονιμότητα: Ενημέρωση, γνώση, ελεύθερη επιλογή», είναι το θέμα της διαδικτυακής εκδήλωσης που διοργανώνουν η Γραμματεία Γυναικών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών (Π.Ο.Λ.) και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος (Π.ΣΥ.ΜΕ.ΛΣ.) αύριο, Σάββατο, στις 12 το μεσημέρι.

Στην ημερίδα έχουν προσκληθεί για να μιλήσουν οι Βέρα Λάγγαρη ψυχολόγος, MSc, διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, ψυχοθεραπεύτρια Οικογένειας Συστημικής Προσέγγισης και ανθυποπλοίαρχος Υγειονομικού Ειδικής Κατηγορίας Λιμενικού Σώματος, Μάρα Σιμοπούλου αναπληρώτρια καθηγήτρια Φυσιολογίας -Εμβρυολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Κωνσταντίνος Πάντος μαιευτήρας – γυναικολόγος, ειδικός Αναπαραγωγικής Ιατρικής, επικεφαλής Κλινικής «Γένεσις Αθηνών», γενικός γραμματέας Ελληνικής Εταιρείας Αναπαραγωγικής Ιατρικής.

Θα μιλήσουν με θέμα «Η μητρότητα ως δικαίωμα», «Αναπαραγωγικό δυναμικό: Ισορροπώντας ανάμεσα στη φυσιολογία, στα επιστημονικά δεδομένα και στις σύγχρονες εξελίξεις» και «Γονιμότητα και αναπαραγωγική αυτονομία: Η σημασία της ευαισθητοποίησης».

Στο τέλος των ομιλιών θα τεθούν ερωτήσεις από τους συμμετέχοντες και θα ακολουθήσει συζήτηση.

Δηλώσεις συμμετοχής με τη συμπλήρωση της ακόλουθης φόρμας για να σταλεί ο σύνδεσμος της επιστημονικής εκδήλωσης μέσω της διαδικτυακής σελίδας της Π.Ο.Λ. www.omospondia.gr.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου