ΤΟΠΙΚΑ

Αντίθετος με εκδηλώσεις στήριξής του ο δήμαρχος Βόλου

αντίθετος-με-εκδηλώσεις-στήριξής-του-193913

Διευκρινίζεται με ανακοίνωση, μετά από προσκλήσεις μέσω του facebook

Δεν συνάδουν ούτε με το κλίμα της εποχής, πολύ δε περισσότερο με τις αρχές με τις οποίες ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ασκεί τα καθήκοντά του με αίσθημα ευθύνης και προσφοράς, οι προσκλήσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για εκδηλώσεις στήριξης υπέρ του Δημάρχου.

Αυτό τονίζει με ανακοίνωσή του ο δήμος Βόλου.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Με αφορμή προσκλήσεις σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης από συμπολίτες μας για εκδηλώσεις στήριξης υπέρ του δημάρχου Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέου, ο δήμαρχος δηλώνει κατηγορηματικά ότι είναι αντίθετος με αυτές τις πρακτικές και δεν τις υιοθετεί.

Βεβαίως και εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς όσους αισθάνονται την επιθυμία να εκδηλώσουν και με αυτό τον τρόπο την εκτίμηση και την αποδοχή στο πρόσωπό του, που του δίνουν και την αναγκαία δύναμη να συνεχίσει τον προσωπικό του αγώνα, αλλά είναι προφανές ότι τέτοιες εκδηλώσεις δεν συνάδουν ούτε με το κλίμα της εποχής, πολύ δε περισσότερο με τις αρχές με τις οποίες ασκεί τα καθήκοντά του ως δήμαρχος, με αίσθημα ευθύνης και προσφοράς στην πόλη και μόνο, χωρίς ιδιοτέλειες, μεγαλοϊδεατισμούς και μωρο- φιλοδοξίες που χαρακτηρίζουν άλλους».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου