ΤΟΠΙΚΑ

Εκτός λειτουργίας η 50μ πισίνα του ΕΑΚ λόγω των καιρικών συνθηκών

εκτός-λειτουργίας-η-50μ-πισίνα-του-εακ-λ-193568

Από χθές η ανοιχτή πισίνα 50μ. του ΕΑΚ έχει διακόψει τη λειτουργία της (μετά από σχετική ενημέρωση συλλόγων και αθλουμένων) για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (περίπου δέκα ημερών) λόγω των υπαρχουσών και επικείμενων δυσμενών καιρικών συνθηκών που θα δημιουργούσαν πρόβλημα στη σωστή θέρμανση του νερού και στη λειτουργικότητα της με σοβαρές επιπτώσεις στην ασφαλή άσκηση των αθλουμένων και ιδιαίτερα των νεότερων αθλητών.

Επιπλέον, ο ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ ευχαρίστησε τους αθλητικούς συλλόγους και τους αθλούμενους για την κατανόηση του συγκεκριμένου ζητήματος.

Επιπλέον, σε λίγες ημέρες, ανοίγει και πάλι το κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας μετά από τις σημαντικές εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης και οι σύλλογοι της πόλης θα μπορούν να το χρησιμοποιούν.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του ο ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, «ο Δήμος Βόλου χρόνια τώρα δείχνει έμπρακτα ότι έχει ανοιχτές τις εγκαταστάσεις για την αθλούμενη νεολαία και τους συμπολίτες μας, ενώ αδιαμφισβήτητα θεωρείται μια από τις πρώτες περιφερειακές πόλεις σε προσφερόμενες κολυμβητικές δεξαμενές για την ανάπτυξη του Βολιώτικου υγρού στίβου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου