ΤΟΠΙΚΑ

Χωρίς προβλήματα η πρόβα εκλογών στη ΝΟΔΕ Μαγνησίας

χωρίς-προβλήματα-η-πρόβα-εκλογών-στη-ν-191793

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες στη Μαγνησία, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα η πρόβα τζενεράλε για τις εκλογές ανάδειξης νέου προέδρου της ΝΔ. Την τεχνική υποστήριξη των εκλογών έχει αναλάβει η εταιρεία Vodafone.

Οπως ανακοινώθηκε από τη Ν.Δ , ο στόχος της δοκιμής σε συνθήκες πραγματικών εκλογών επετεύχθη. Με βάση το αποτέλεσμα, οι όποιες διαδικαστικές λεπτομέρειες παρουσιάστηκαν, θα αντιμετωπιστούν άμεσα και την επόμενη Κυριακή, η διαδικασία της ψηφοφορίας θα διεξαχθεί χωρίς προβλήματα. Στο Εργατικό Κέντρο Βόλου, που είναι το μεγαλύτερο εκλογικό τμήμα στη Μαγνησία, χθες εθελοντές του κόμματος που έχουν εκπαιδευτεί σχετικά πήραν μέρος στην πρόβα τζενεράλε και σύμφωνα με τον κ. Γιώργο Κίτσιο πρόεδρο της ΝΟΔΕ Μαγνησίας που προεδρεύει και της ΝΕΦΕ, κύλησαν όλα ομαλά. Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Κυριακή 20 Δεκεμβρίου.

Στη Μαγνησία θα στηθούν 24 κάλπες και ειδικότερα στο Βόλο θα στηθούν 5 κάλπες στο Εκθεσιακό Κέντρο του δήμου Βόλου στο Πεδίο Αρεως, δύο στη Νέα Ιωνία (πρώην δημαρχείο), Πορταριά (πρώην δημαρχείο), Νέα Αγχίαλο (πρώην δημαρχείο), Αγριά (πρώην δημαρχείο), Ανω Λεχώνια (πρώην Δημαρχείο), Ζαγορά δημαρχείο, Μούρεσι (πρώην δημαρχείο), Αργαλαστή ΚΕΓΕ, Καλά Νερά ΚΕΠ, Ανάβρα Κοινοτικό κατάστημα, Αλμυρός Εργατικό Κέντρο, Σούρπη (πρώην δημαρχείο), Πτελεός (πρώην δημαρχείο), στο ΚΑΠΗ Βελεστίνου, ΚΕΠ Στεφανοβικείου και στα δημαρχεία των τριών νησιών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου