ΤΟΠΙΚΑ

Βολιώτισσα η Μις Τουρισμός 2018

βολιώτισσα-η-μις-τουρισμός-2018-190386

Σημαντική διάκριση απέσπασε η Βολιώτισσα Χρύσα Κλειτσογιάννη, η οποία ανέβηκε στο ψηλότερο βάθρο του διαγωνισμού Μις Τουρισμός 2018, κερδίζοντας τον πολυπόθητο τίτλο. Η 17χρονη Μις Τουρισμός 2018 από την Αγριά Βόλου, θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διεθνή διαγωνισμό Μις Παγκόσμιος Τουρισμός, που θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα το Ιούλιο του 2018, ανοίγοντας τα φτερά της και σε διεθνές επίπεδο.

Ρεπορτάζ: ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Ο κορυφαίος διαγωνισμός, που αποτελεί, πλέον θεσμό, διοργανώθηκε για 18η χρονιά από την Ακαδημία μοντέλων, σε συνεργασία με το Σωματείο Ελλήνων Μοντέλων, στην κατάμεστη αίθουσα του Wyndham Grand Athens Hotel , δίνοντας την ευκαιρία σε νέες όμορφες Ελληνίδες, να δοκιμάσουν τη συναρπαστική εμπειρία.

Ο κορυφαίος manager μοντέλων, Γιώργος Κουτούλιας, «ψυχή» της διοργάνωσης, έχει το ταλέντο να ανακαλύπτει, να εκπαιδεύει και να αναδεικνύει νέα μοντέλα, όπως έχει κάνει με τους: Αντζελα Ευριπίδη, Νίκη Κάρτσωνα, Ελένη Πετρουλάκη, Κώστα Φραγκοιλιά, Μπέτυ Κουράκου, Ρία Αντωνίου, Κατερίνα Στικούδη και άλλους.

Στον ίδιο διαγωνισμό αναδείχθηκαν: Μις Τουρισμός 2018 η Χρύσα Κλειτσογιάννη, 1η αναπληρωματική Μις Τουρισμός η Ολγα Κουτσελοπούλου, 2η αναπληρωματική Μις Τουρισμός η Εύα Παττακού, Miss Internet η Μυρσίνη Ζαχαρά και Miss Young η 15χρονη Ρέα Καρκάνη.

Οι νικήτριες του διαγωνισμού με τον Γιώργο Κουτούλια

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ επικοινώνησε με τη νικήτρια του διαγωνισμού, τη Χρύσα Κλειτσογιάννη, η οποία είναι μαθήτρια της Γ’ Λυκείου στο Γενικό Λύκειο Αγριάς, δηλώνει λάτρης της γυμναστικής, που προσφέρει υγιή νου και σώμα, γυμνάζεται τακτικά στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και παράλληλα διευρύνει τις γνώσεις της ως επιμελής μαθήτρια.

Ο βαρύτιμος τίτλος που κατέκτησε σε πολύ νεαρή ηλικία, ανοίγει νέους δρόμους εξέλιξης, με την ίδια να υπογραμμίζει ότι επιθυμεί να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά ως αεροσυνοδός, να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, γνωρίζοντας νέους λαούς και πολιτισμούς και παράλληλα να ασχοληθεί με το μόντελιγκ.

Η χαρισματική κόρη του Κώστα και της Ευαγγελίας Κλειτσογιάννη, συμμετείχε στον διαγωνισμό τονίζοντας ότι «το αποτέλεσμα ήταν ευχάριστη έκπληξη, διότι όλες οι υποψήφιες ήταν πάρα πολύ όμορφες, με έντονη προσωπικότητα και γνώσεις».

Η ίδια επισημαίνει, παράλληλα, ότι η καριέρα είναι συνισταμένη πολλών παραγόντων, καθώς η ομορφιά πρέπει να συνδυάζεται με τη συγκροτημένη σκέψη, τη μόρφωση και την ωριμότητα. Στόχος της είναι να κάνει σταθερά βήματα στο πεδίο που επιθυμεί να δραστηριοποιηθεί, ενώ όπως επισημαίνει: «Είμαι πολύ χαρούμενη για τον τίτλο που κατέκτησα, και θα κάνω το καλύτερο για να εκπροσωπήσω τη χώρα μου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου