ΤΟΠΙΚΑ

Πρωταθλητές Ελλάδος μαθητές της σχολής χορού «Love 2 Dance»

πρωταθλητές-ελλάδος-μαθητές-της-σχολ-188778

Ζηλευτές διακρίσεις απέσπασαν οι μαθητές της βολιώτικης σχολής χορού «Love 2 Dance – Volos Dance sport Academy» που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα Ελλάδος, ανεβαίνοντας σε ψηλές θέσεις του βάθρου.

Με ιδιαίτερα πολυπληθή αποστολή 60 αθλητών – χορευτών και άλλων τόσων γονέων και συνοδών, συμμετείχε στο Πρωτάθλημα Ελλάδος 2020, που διεξήχθη την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στην Αθήνα και αποτελεί το σημαντικότερο γεγονός του Αθλητικού Χορού στην Ελλάδα.

Για άλλη μια φορά η σχολή επιβεβαίωσε τον τίτλο της ως «Το Club των πρωταθλητών», αποδεικνύοντας ότι είναι η κορυφαία στον αθλητικό χορό.

Τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά. Σχεδόν όλα τα παιδιά, με την καθοδήγηση των προπονητών τους NikolayKolev και Κατερίνα Κρατήρα, πραγματοποίησαν εκπληκτική εμφάνιση και κατέκτησαν πλήθος από κύπελλα και μετάλλια.

Οι 5 αγωνιστικές ομάδες που αγωνίστηκαν στις 4 ηλικιακές κατηγορίες, ανέβηκαν στο βάθρο, κατακτώντας την 1η θέση οι Adults, οι Youth και η πρώτη ομάδα Junior, την 2η θέση οι Juvenile και την 3η θέση η δεύτερη ομάδα junior.

Τα 14 κορίτσια που διαγωνίστηκαν στις κατηγορίες sololatin, εξέπληξαν με την απόδοσή τους κριτές και κοινό, κατακτώντας πολλά χρυσά, αργυρά και χάλκινα μετάλλια και συμμετείχαν στους τελικούς του αγωνίσματος.

Τέλος, για τα 6 αγωνιστικά ζευγάρια που εκπροσώπησαν την σχολή, τα αποτελέσματα ήταν εξαιρετικά και μεταφράστηκαν σε πέντε πρώτες θέσεις και μία δεύτερη.

Επιπλέον για μια ακόμη χρονιά ο Βόλος και η «Love 2 Dance – VolosDancesportΑcademy» θα εκπροσωπηθούν σε δύο μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις.

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα AdultsLatinπου θα πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο στην Μαδρίτη της Ισπανίας, θα εκπροσωπηθεί από τους πρωταθλητές Ελλάδας Adults2020, NikolayKolev–Κατερίνα Κρατήρα, και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Junior 2Latinπουθα πραγματοποιηθεί τον Μάϊο στο Υερεβάν της Αρμενίας, από τους πρωταθλητές ΕλλάδαςJunior 2020, Κωσταντίνο Κρατήρα – LisaLiparteliani.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι υπεύθυνοι της σχολής απευθύνουν θερμά συγχαρητήρια «σε όλους για την εξαιρετική απόδοση και τα αποτελέσματα τους και στους προπονητές της Σχολής, τους πρωταθλητές και κυπελλούχους Ελλάδας αλλά και ένα από τα καλύτερα αθλητικά ζευγάρια του Κόσμου, NikolayKolevκαι Κατερίνα Κρατήρα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου